Lehet azzal fogyni, ha mindennap eljárok futni kb. fél órát délután, de ugyanúgy zabálok?
Figyelt kérdés
Megfogadtam, hogy nem diétázok többet, mert szerintem nincs értelme, csak ha az ember gyorsan le akar dobni pár kilót vmilyen eseményre! Így azt találtam ki, hogy ugyanúgy zabálok, de (!) csak akkor ha éhes vagyok, és eljárok kocogni. Május van, de nem nagyon ment le, kicsit látni, de nem érzem túl hatékonynak ezt a módszert:D Vajon egy idő után látványosan vékony leszek ezzel a módszerrel?máj. 23. 13:06
21/21 A kérdező kommentje:
18-as: köszi a választ; a cukros lötyiket pont tegnap mondta kolleganőm, hogy szerinte ne igyam, hanem simán vizet. Kérdeztem tőle, hogy hogyan ilyen vékony és ezt a praktikát mondta+ hogy nem eszik feleslegesen, csak amikor éhes.Ha stresszes, néha eszik vmit,de nem jellemző. Tornázni és futni nem jár, de nagyon csini amúgy. Jól van, bizakodó lettem most újra:):D menni fog ez :) amúgy nekem is nagyon jól esik a futás, múlt héten már volt, hogy 50 percet futottam:) köszi még egyszer a tippeket:)
máj. 24. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!