Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet azzal fogyni, ha mindenn...

Lehet azzal fogyni, ha mindennap eljárok futni kb. fél órát délután, de ugyanúgy zabálok?

Figyelt kérdés
Megfogadtam, hogy nem diétázok többet, mert szerintem nincs értelme, csak ha az ember gyorsan le akar dobni pár kilót vmilyen eseményre! Így azt találtam ki, hogy ugyanúgy zabálok, de (!) csak akkor ha éhes vagyok, és eljárok kocogni. Május van, de nem nagyon ment le, kicsit látni, de nem érzem túl hatékonynak ezt a módszert:D Vajon egy idő után látványosan vékony leszek ezzel a módszerrel?

máj. 23. 13:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%

Nincs arany középút, csak a zabálás és a koplalás?

Csak este 7kor esik jól egy nagy tányér krumplistészta?

A futás tök jó, de jön a 30 fok, nem fogsz te már akkor futni sehova, marad a krumplistészta.

máj. 23. 15:09
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

Olvasnivaló:

[link]

[link]

Receptek:

[link]

máj. 23. 15:12
 13/21 A kérdező kommentje:
11-es: ha vettem volna a fáradtságot és elolvasod, amit írtam, és nem rögtön ideböfögöd a hülyeséged, rájöttél volna, hogy egyáltalán nem koplalok, sőt, ez a lényeg, hogy nem koplalok soha, hanem akkor eszem csak, amikor éhes vagyok. Ez nagyon nem koplalás.
máj. 23. 15:47
 14/21 A kérdező kommentje:
12-es köszi szépen:)
máj. 23. 15:47
 15/21 Katona Dius ***** válasza:
100%
Nekem az is javított a dolgon, hogy betábláztam, hogy napi 3-4x eszem, kevesebbet. Addig ettem vagy 2x, de sokat. Így sem maradtam éhes sosem, és a gyomromnak is jobb volt, hogy nem kapott egyszerre akkora munkát.
máj. 23. 16:01
 16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: ebben van valami, köszi :) nem kell a gyomrot egyszerre leterhelni
máj. 23. 18:43
 17/21 Katona Dius ***** válasza:
52%
Egyrészt, másrészt, ha keveset kap, de sokszor, összébb szűkül, nem is kívánsz majd annyit egyszerre.
máj. 23. 19:55
 18/21 anonim ***** válasza:
79%

Hasonló cipőben jártam (tettem is fel itt kérdést), a szülés után rajtam maradt kb. 3-4 kilót szerettem volna leadni, de nem akartam kalóriát számolgatni.

Kicsit átalakítottam az étrendem (napi cukros löttyökről, csokiról leszoktam, kenyeret csökkentettem stb.), de nem koplaltam, és újra futni kezdtem, eleinte 5-7 km távokat heti 3-4 alkalommal, ezzel sikerült is kb. 2 hónap alatt leadni a tervezett kilókat.

Az a vicc, hogy kb. pont ezután jöttem bele a futásba (ez köszönhető a jó időnek is), továbbra is kb. kétnaponta járok, de azóta minimum 10 km a távom (néha 20 km fölött sikerül). Na most ott tartok, hogy muszáj ennem egy csomó szénhidrátot, hogy el ne fogyjak, és így is újabb 3 kg ment le...

Szóval tapasztalatom szerint nem muszáj diétázni, és elég, ha csak kétnaponta mész futni, de próbáld nyújtani az időt (/távot), és simán működhet a fogyás.

máj. 23. 22:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

18

De te is változtattál az étkezéseden, és azért jóval többet futsz mint fél óra.

máj. 23. 23:29
 20/21 anonim ***** válasza:
56%

5:

"Pont hogy a fogyás 70%-ban az evésen múlik (30% mozgás)"

Ezt a tévhitet végre el kellene felejteni, még ha mérsékelted is, mert leginkább 80-20 vagy 90-10-el terjd ez a téveszme.

Nem, ilyen nincs, kalóriadeficit kell, ami bármelyikből fakadhat, ugyanolyan súllyal. Viszont ha valaki mozgásban gazdag életmódra áll át, sokkal könnyebb megfelelelő mederben tartania az étkezését, egyszerűen nem lehet bármit bármikor enni ha sokat mozogsz, mert rosszul leszel, emellett időd is kevesebb lesz nassolni. Nagyon kevesen vannak akik elhíznak azok közül, akik sokat mozognak, ez nem véletlen.

máj. 24. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!