Hogy lehet a leghatékonyabban a hasi zsírpármákat eltűntetni?
Figyelt kérdés
Rendszeresen sportolok régóta, de mégsem akar eltűnni. Volt már valakinek ilyen problémája, és talált megoldást!2010. okt. 29. 11:20
2/8 anonim válasza:
Kevesebbet egyél, és mégtöbbet sportolj.
Bár a kilók csökkennek, de a hasam nekem is nagyon lassan megy le. Napi 100-200 felülés sem árt az edzés mellé, mit edzel?
3/8 A kérdező kommentje:
Sport terén mindenevő vagyok. Bár a futást sajnos nem szeretem... Amihez épp kedvem van.. Görkori, Kangoo, KickBox, Rubint Réka otthon, stb... Hetente 4-5 alkalom mozgás.
Az a gáz, hogy viszont irodában ülök napi 8 órát, és úgy érzem, amit eszek, az egyből lerakódik. Pedíg odafigyelek, nasizni egyáltalán nem szoktam... :(
2010. okt. 29. 11:28
4/8 anonim válasza:
Ha szinte semmi szénhidrátot nem viszel be az is lehet a probléma...
6/8 anonim válasza:
Ne tömd tele magad ilyenekkel.Én legalábbis nem ajánlom.A pocid azt te is eltudod tüntetni.Felülésekkel.És ha mellette még sportolsz is akkor biztos nagyon látványos lesz:)
7/8 A kérdező kommentje:
Igazad va, néztem 1-2 fórunot a neten... Senki nem írta hogy használt volna, max a pénztárca lett karcsúbb!
2010. okt. 29. 12:41
8/8 anonim válasza:
CALLANETICS hasizomtorna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!