Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sokat eszek egy nap?...

Nagyon sokat eszek egy nap? Elhízok ettől?

Figyelt kérdés
Reggel ettem 2 bagettet magában, utána ebédeltem húslevest és krumplipürét csirkecombbal, utana pár darab gumicukor, később 1 bagett, később 1 nagy sós kifli sajttal és most is megettem egyet. Később eszek még fagyit.
máj. 19. 18:09
 1/9 A kérdező kommentje:
175 cm 73kg nő vagyok
máj. 19. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
32%

Én ilyen magassággal vagyok 65 kg. 21/l

Csak viszonyítás képpen.

máj. 19. 18:19
 3/9 anonim válasza:
10%
Igyál tejbe fahéjat az gyorsítja az emésztésed.
máj. 19. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Még nem vagy kövér, de előbb-utóbb el fogsz hízni: a 3 bagett és a sós kifli sok szénhidrátot tartalmaz, és az hizlal a legjobban. Egyél helyette kevesebb teljes kiőrlésű kenyérfélét egy kis fehérjével, zöldséggel, és igyál hozzá sok vizet. Úgy jól laktat, és nem emeli meg hirtelen a vércukrodat, ami aztán éhségérzetet vált ki, amikor esik le.
máj. 19. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
ok, ha mozogsz is mellette kb 2 órát, ebből fél órát intenziven
máj. 19. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani. Nagyjából tudni kellene, miből, hány grammot ettél, hogyan készült stb. Azt sem tudjuk, mennyit mozogsz.

Ami nekem feltűnt, hogy rengeteg szénhidrátot eszel (bagett, perec, fagyi, krumpli), illetve sok viszonylag zsíros dolgot (sajt, húsleves, fagyi, krumplipürében szokott lenni vaj), a gumicukor meg erősen műkaja.

Szóval ez így nem annyira jó étkezés szerintem. A bagetthez egyél sovány sonkát, és zöldséget. Gumicukor helyett mondjuk epret, most szezonja van, esti bagett-sajt kombóhoz szintén zöldséget. Fagyit mértékkel edd.

máj. 19. 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Mennyi voltál tavaly ilyenkor?
máj. 21. 06:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Ugyanennyi kb. Tartom a súlyom.
máj. 21. 07:31
 9/9 anonim ***** válasza:
69%

Számoljunk nagyjából. Nagyjából! Ezek átlagos adagokat foglalnak magukba!

2 bagett 2x280 kalória - 560kcal

Húsleves - 160kcal

Krumplipüré - 230kcal

Csibecomb - 230kcal

2 bagett - 280kcal

Sós kifli - 270kcal

Sajt - hát ezt nehéz megsaccolni. Legyen 100kcal mert a magas zsírtartalom miatt sok a sajtban a kalória.

Még egy sós kifli 270kcal

Ez eddig 2100. Plusz gumicukor és fagyi (ált. 200-250kcal).

Ha mozogsz is ez nem sok kalória. Átlagos a napi 2000-2200 bevitel, viszont a sok pékáru miatt a szenhidrát bevitel magas és a fehérje bevitel alacsony. Egy picit több fehérjében gazdag ételt kellene fogyasztani és kevesebb szénhidrátot.

Még egyszer hangsúlyozom, ez nem pontos számolás! Csak az általad felsorolt ételek átlagos adagjából számoltunk, ha pontosan szeretnéd tudni akkor le kellene mérni mindent.

máj. 21. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!