Nagyon sokat eszek egy nap? Elhízok ettől?
Én ilyen magassággal vagyok 65 kg. 21/l
Csak viszonyítás képpen.
Ezt így nem lehet megmondani. Nagyjából tudni kellene, miből, hány grammot ettél, hogyan készült stb. Azt sem tudjuk, mennyit mozogsz.
Ami nekem feltűnt, hogy rengeteg szénhidrátot eszel (bagett, perec, fagyi, krumpli), illetve sok viszonylag zsíros dolgot (sajt, húsleves, fagyi, krumplipürében szokott lenni vaj), a gumicukor meg erősen műkaja.
Szóval ez így nem annyira jó étkezés szerintem. A bagetthez egyél sovány sonkát, és zöldséget. Gumicukor helyett mondjuk epret, most szezonja van, esti bagett-sajt kombóhoz szintén zöldséget. Fagyit mértékkel edd.
Számoljunk nagyjából. Nagyjából! Ezek átlagos adagokat foglalnak magukba!
2 bagett 2x280 kalória - 560kcal
Húsleves - 160kcal
Krumplipüré - 230kcal
Csibecomb - 230kcal
2 bagett - 280kcal
Sós kifli - 270kcal
Sajt - hát ezt nehéz megsaccolni. Legyen 100kcal mert a magas zsírtartalom miatt sok a sajtban a kalória.
Még egy sós kifli 270kcal
Ez eddig 2100. Plusz gumicukor és fagyi (ált. 200-250kcal).
Ha mozogsz is ez nem sok kalória. Átlagos a napi 2000-2200 bevitel, viszont a sok pékáru miatt a szenhidrát bevitel magas és a fehérje bevitel alacsony. Egy picit több fehérjében gazdag ételt kellene fogyasztani és kevesebb szénhidrátot.
Még egyszer hangsúlyozom, ez nem pontos számolás! Csak az általad felsorolt ételek átlagos adagjából számoltunk, ha pontosan szeretnéd tudni akkor le kellene mérni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!