Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lhete, hogy így elhízok?

Lhete, hogy így elhízok?

Figyelt kérdés

Szerintetek az sok szénhidrát estére, ha eszek egy tál müzlit ( 4, 2 g szénhidrát) , és hozzá kb. 2dl tejet? (kb: 2g-4g szénhidrát)

az sok estére?? (6-7 körül?)

így nagy az esélye annak , hogy elhízok?

2011. jún. 28. 14:16
 1/4 A kérdező kommentje:
és kérlek ajánlanátok nekem, hogy akkor mit egyek estére? kérlek aajánlatok valami féle rendes kaját, mert én mindig úgy vagyok, hogy 6 körül eszek egy tál salátát, és utána ,ár megint éhes vagyok..köszi a válaszokat!! :)
2011. jún. 28. 14:18
 2/4 neewollah ***** válasza:
Áhh ez semmi,ezt nyugodtan eheted,sőt még gyümölcsöt is egyél hozzá nyugodtan
2011. jún. 28. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Dehogy hízol el, ennyitől? Ha minden este 10-kor bevágnál egy nagy tál spagettit/Big Macet/2 tábla csokit, akkor igen, de egy tál müzlitől nem. Az a saláta pedig kevés vacsinak, egyél kicsit többet nyugodtan, ha későn fekszel, pedig nyugodtan vacsizhatsz később (pl. ha éjfélkor fekszel ne 6-kor egyél, mert éhenhalsz).
2011. jún. 28. 18:51
 4/4 A kérdező kommentje:

11- kor szoktam lefeküdni kb.

nagyon köszönöm a válaszokat..!! megnyugodtam

köszi :)

2011. jún. 29. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!