Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Állandóan ehetnékem van!Ezt...

Állandóan ehetnékem van!Ezt hogy lehet "legyőzni"?

Figyelt kérdés
2024. máj. 14. 10:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Itthon vagyok két kisgyerekkel.Akkor könnyen lehet,hogy a magány,unalom az oka.Kb.fél éve van ez.Eddig úgymond nem szerettem enni.Most meg mindegy mit,egész nap ennék.😔😡Igen,akaraterő is tudom.Utálom is magam.Jobban meg is állnám,ha a gyerekeket nem kellene etetni.
2024. máj. 14. 16:42
 12/15 anonim ***** válasza:
#5 vagyok, 4 éves gyerek mellett. Valóban nem könnyű, de nem lehetetlen :)
2024. máj. 14. 16:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem az működik ha keveset eszem, ha rendes adag reggeli-ebéd-vacsora akkor estére már mint a farkas úgy pusztítom ami a kezemügyébe kerül.
2024. máj. 14. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Én hagynek magamnak kalóriát a nasira és akkor sütnek zöldséghasabokat martogatossal. Ezt simán nasizhatod ha enni akarsz (nyilván nem zsíros cuccokra gondolok de egy tzatzikit pl el lehet készíteni nagyon alacsony kaloriaval is)

Amikor éhes vagy egyél ilyet.vagy valami ízt amit nagyon szeretsz. Pl én imádom a csiposet, a nasim pár szelet sonka csipos szósszal és zöldséggel.alig van benne kaloria és mégis ettel valamit..

Amúgy ha ehezel az étrenddel van gond

2024. máj. 14. 19:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok éhes,csak mindig ennék.😌
2024. máj. 15. 07:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!