Miért fáj az embereknek ha valaki fogyókúrázik?
Végre sikerült leadnom a felesleges kilókat,de dicséret helyett kb beszolasokat kapok csak.
"Mostmár ne fogyjal tovább"
"De csúnyán vekony vagy" (konkrétan 168/59vagyok, szóval a normál bmi legkozepe majdnem)
"Egy életed van, minek gyotorni magad? (Nekik az a gyotres, hogy konkrétan semmi kaját sem vontam meg magamtól, szimplán nem zabálok annyit)
Kb normális dicseretet, hogy ennyi akaraterom van és jól nézek ki,alig kapok. Miért jobb az embereknek ha megint 70kilos leszek és feszül rajtam minden ruha? Miért kell beszolni?
Konkrétan az az érzésem, hogy nálunk Magyarországon az a szokás, hogy kondérnyi adagokat kell enni egyszerre meg elfolyni,mert az a normális...
Irigyek rád, mert neked volt akaraterőd, tettél azért, hogy lefogyj, és most a változásoddal szembesítetted őket saját gyengeségükkel. Ezért inkább negatívat mondanak rád, hátha lelkiismeretfurdalásod lesz, visszahízol, és olyan leszel újra, mint ők.
Gratulálok, hogy elérted a célodat. ☺️
Furcsa ez, nálam pont ellenkezőleg van. Csak kis súlyból fogytam, 60-ról 52-re. Azok is észreveszik akiknek nem is meséltem, és mindenki megdicsér hogy milyen csinos vagyok. :)
Lehet nagyon más a közegünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!