Milyen étrend lenne jó ahhoz hogy fogyjak pár kilót? Vagy ha nem is fogyok, de tartsam meg a súlyom? Mondanatok egyet. Ami megfelelne a kritériumoknak?
Elég zürösek a napjaim, így nem tudom beosztani az evést, ezért fordulok hozzátok.
Reggel 7kor kelek, fel nyolckor iskolába menés. 3kor végzek, fél 4re itthon vagyok. És megszoktam már 6 után nem eszem, ritkán szoktam 1-1 narancsot. Mit ajánlanátok, mert az ebéd igy kissé késõn van. Fél 4, háromnegyed 4 csak ilyenkor érhetünk ebédhez. Ha tudtok kérlek segítsetek! Köszönöm
Reggelizz minden nap,mert ha nem teszed lelassulhat az anyagcseréd,próbálj meg többször kis adagokat enni.a suliba vigyél valamit,hogy ne legyél éhes fél négyig,mert ha farkaséhesen ülsz asztalhoz többet eszel.
Lefekvés előtt 3 órával egyél,hanyagold az édességet,a cukros üdítőket,és a zsíros ételeket,és a fehér kenyeret.És ha belefér mozogj heti 3-4 szer 1órát.Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!