Mit csinalok rosszul? Vizivassal elrintok mindent?
Csak 10 kilot szeretnek lefogyno a 54 centimhez irto sok sajnos a 65 kilo, nem is erzem magam jol.
Egy hete odafigyelek magamra kevesebbet eszem, mozgok tobbet, de ma sok vizet ittam es a merleg meg tobbet mutat mint eddig, 66 kilot is mutat este a merleg :(
Mit csinaljak?
2 litertol nem iszok tobb vizet.. ezelott nem sokat ittam...
A merleg mikor mutat eredmenyt?
A víz nem hízlal, max azért mutat többet a mérleg mert sok benned a víz. De amúgy a 2 liter teljesen normális mennyiség.
1 hét az még semmi, sokaknak hetekbe telik míg egyáltalán beindul a fogyás.
A vízzel semmi gond, attól nem fogsz hízni, nincs benne kalória. Azért mutat többet a mérleg, mert még nem emésztődött meg teljesen az aznapi étel, plusz benned van a víz is, amit megittál.
Csak hogy lásd, itt a saját példám. Egyik este (19:30 körül) 113.7 kg voltam, másnap reggel már csak 111.7 kg. És csak aludtam éjszaka, semmi több. (Ez csak kíváncsiság volt nálam, alapból nem szoktam így méregetni magam.)
Viszont tényleg nem szabad magad folyamatosan mérni, mert csak kikészíted az idegeidet. Nap közben állandóan ingadozik a súlyod. Ezért is érdemes csak reggel mérni, még reggeli előtt. Az nagyjából valós eredmény, de ahogy írták, kimegy belőled minden víz, így akár rá is számolhatsz plusz fél kilót a mérleg által mutatott értékre, a víz visszapótlására.
Kitartás, sikerülni fog, de ne kínozd magad feleslegesen! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!