Mit javasolsz fogyásra?
Figyelt kérdés
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy,szeretnék fogyni,tudom miket kell enni stb,csak az anyukámmal nagyon szegények vagyunk(nem koldulni jöttem!) Anyukám csirke hús fajtákat szokott főzni (cs.farhát,cs.szárny,cs.comb)néha szokott csinálni disznó húst is (aprólék vagy hogyan nevezik,ami olcsó) köretnek inkább krumplit szokott ,de van hogy rizsát vagy tésztát főz(mindegyik olcsósabb verzió,4 tojásos tészta..)néha szokott nekem cuntryt venni,tudom aki fogyni akar erről tegyen le!De annak az árából max vesz 2 almát(természetesen ha úgy van át váltok rá, nyílván)de az energia helyett mit igyak?Azt nagyon szeretem🥲 ha nem iszok fáj a fejem,olyan nekem mint másnak a kávé ,nem issza egész nap a feje fáj,de ezen kivűl más cukros dolgot nem iszom,ásványvízet szoktam inni😊 nasinak mit javasoltok?Vannak ezek a kukorica pelyhek azok mennyire jók,azok is cukrosak nem?Anyukám ugy szokott főzni hogy inkább zsíros mint zaftos mert a párja úgy szereti.🤨mozgással úgy állok hogy nagyon el lustultam mióta háziőrizetben vagyok🥲 igen háziőrizetben vagyok nem nagyon tudok mondjuk ki menni az utcára sétálni mert nem lehet!Mozogni,ajáljatok vmi videót ami hatásos akár cukorbetegeknek is(nem várom el hogy azzonnal le fogyjak,van időm😅rá érek😅)tehát az étrendemen ha akarnák se tudnák változtatni mert nincs rá keret,mostanában napi 1× mióta itt vagyok aztán mozogni nagyon nem mozgom,tegnap 100cal égettem le ilyen láb tekerős futópad van itt anyuéknál,őszintén szólva 2×re csináltam meg🤣 először 77calóriát égettem le majd a maradék 33 2 órával utánna😅nem birtam és izomlázam is van🥲 még mit mondjak 164cm magas vagyok,jelenleg sajnos híztam🥲 90kg vagyok😭24 éves és lány,ki mit ajánlana nekem?máj. 6. 10:42
11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem úgy is hatásos ha csak lassan tekerem nem?
máj. 6. 15:10
12/15 NTBS válasza:
Segíteni akarok neked. Tessék fokozatosan többet mozogni. Illetve lassan csökkenteni a kajàt.
13/15 anonim válasza:
#2 vagyok, akkor valamit nem jól számoltál, vagy melléettél. A fizikát/biológiát nem lehet átverni.
14/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm,akkor úgy lesz😁,
2 kommentelő egyébként valószínű hogy valóban el ronthattam valamit,1500kalóriát kellett volna be vigyek a szervezetembe aztán mindig ilyen 1100kalóra volt vagy 900kalória vagy ilyen 1300 változó😅 minden esetre ma változtattok élet módot és meg láttom mi lesz 1 hónap múlva ha mozgok és le rakom a cukoros dolgokat...
Ilyen gabonákat tejjel(zsírszegyénnel) vagy esetleg natur joghurttal ehetek igaz?Jól tudom?😊😊
máj. 7. 08:38
15/15 anonim válasza:
Ha deficitben maradsz, ehetsz nyugodtan. Amíg kevesebb a bevitt kalória, mint az elégetett, fogyni fogsz. Nyilván érdemes laktató, tápláló ételekkel kitölteni a keretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!