Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit javasolsz fogyásra?

Mit javasolsz fogyásra?

Figyelt kérdés
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy,szeretnék fogyni,tudom miket kell enni stb,csak az anyukámmal nagyon szegények vagyunk(nem koldulni jöttem!) Anyukám csirke hús fajtákat szokott főzni (cs.farhát,cs.szárny,cs.comb)néha szokott csinálni disznó húst is (aprólék vagy hogyan nevezik,ami olcsó) köretnek inkább krumplit szokott ,de van hogy rizsát vagy tésztát főz(mindegyik olcsósabb verzió,4 tojásos tészta..)néha szokott nekem cuntryt venni,tudom aki fogyni akar erről tegyen le!De annak az árából max vesz 2 almát(természetesen ha úgy van át váltok rá, nyílván)de az energia helyett mit igyak?Azt nagyon szeretem🥲 ha nem iszok fáj a fejem,olyan nekem mint másnak a kávé ,nem issza egész nap a feje fáj,de ezen kivűl más cukros dolgot nem iszom,ásványvízet szoktam inni😊 nasinak mit javasoltok?Vannak ezek a kukorica pelyhek azok mennyire jók,azok is cukrosak nem?Anyukám ugy szokott főzni hogy inkább zsíros mint zaftos mert a párja úgy szereti.🤨mozgással úgy állok hogy nagyon el lustultam mióta háziőrizetben vagyok🥲 igen háziőrizetben vagyok nem nagyon tudok mondjuk ki menni az utcára sétálni mert nem lehet!Mozogni,ajáljatok vmi videót ami hatásos akár cukorbetegeknek is(nem várom el hogy azzonnal le fogyjak,van időm😅rá érek😅)tehát az étrendemen ha akarnák se tudnák változtatni mert nincs rá keret,mostanában napi 1× mióta itt vagyok aztán mozogni nagyon nem mozgom,tegnap 100cal égettem le ilyen láb tekerős futópad van itt anyuéknál,őszintén szólva 2×re csináltam meg🤣 először 77calóriát égettem le majd a maradék 33 2 órával utánna😅nem birtam és izomlázam is van🥲 még mit mondjak 164cm magas vagyok,jelenleg sajnos híztam🥲 90kg vagyok😭24 éves és lány,ki mit ajánlana nekem?
máj. 6. 10:42
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*mostanában napi 1×eszem mióta itt vagyok
máj. 6. 10:44
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Először is azt kell megértened, hogy nincsenek "hízlaló" vagy "nem hízlaló" ételek. Mindennek van kalóriatartalma, neked pedig van egy egyéni szervezeted, aminek van egy alapanyagcsere-szükséglete. Vannak jó applikációk a neten, ki tudod számolni, hogy te mennyivel tudsz egészségesen fogyni. Másodszor pedig kezdd el figyelni, számolni, mérni az ételeidet. Egy idő után hozzászoksz, kb. mi mennyi, amit megehetsz. Harmadszor, tarts rendszert az étkezésedben. Legyen reggeli, ebéd, vacsi. Negyedszer, az ételek, amiket megeszel, legyenek nagy fehérjetartalmúak, napi minimum fél kiló zöldség, (A zöldség sem drágább, mint amilyen kajákat felsoroltál a kérdésedben) és figyelj az elegendő folyadékbevitelre. Ihatsz üdítőt, de azt is számold bele a kalóriakeretedbe. Ehetsz nasit, de azt is számolni kell.

Ötödször: mozognod kell. Elég eleinte a séta, majd később jöhetnek az erősítő sportok. Ez nem teremfüggő, bárhol lehet mozogni, szabadtéren, otthon.

máj. 6. 11:00
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Azért vagy túlsúlyos, mert durván sokat eszel, ennyi a nagy helyzet.

Nem azért, mert krumplit vagy rizst eszel, hanem mert túleszed magad. Mindig, tartósan és lassan elhíztál.

máj. 6. 11:47
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
igen háziőrizetben vagyok nem nagyon tudok mondjuk ki menni az utcára sétálni mert nem lehet! - ilyen nincs, a központozást pedig megtanulhatnád smile-k helyett.
máj. 6. 11:48
 5/15 anonim válasza:
16%

Miért nem dolgozol 24 évesen?

Attól, hogy 1x eszel 1 nap nem fogsz fogyni. Egyél többször kevesebbet. Energia italt minek iszol, ha egész nap otthon vagy? Egyáltalán miért vagy házi őrizetben..?

máj. 6. 12:37
 6/15 anonim ***** válasza:
29%

Ezt el sem olvasom.

Ha valakinek az írasára nincs igénye, akkor jó, hogy a testére sem.

máj. 6. 12:47
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

Tölts le egy kalóriaszámoló applikációt és abban vezesd, amit eszel. A hús alapvetően jó- ha nagyon zsíros, akkor nem annyira, de mondjuk a soványabb részeket edd. Köretet mértékkel egyél.

Tornázni tudsz otthon is, nem kell egyszerre széthajtani, inkább mindennap tornázz 10 percet,aztán fokozatosan emeld 20-30 percre.

Nasit felejtsd el egyelőre,esetleg gyümölcsöt egyél.

máj. 6. 13:42
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
Ugyanezt a háziőrizetes szegényes kérdést láttam 1.5 éve. Ha az akkori tanácsokat nem fogadtad meg és tovább híztál, nem értem most mi változik, miért éri meg nekem megint leírni
máj. 6. 14:27
 9/15 anonim ***** válasza:
79%

Számold a kalóriát. És futópadon sétálj kétnaponta 1 órát gyorsséta tempóban.

Mindent mérj ki grammra amit megeszel. Energiaitalt meg hagyd el és igyal helyette vizet. Az így megspórolt pénzből meg vegyetek zöldségeket

máj. 6. 14:48
 10/15 A kérdező kommentje:

1.kommentelő vagy más fél hónapig azt csináltam hogy mértem a kalóriát és ugyan úgy ettem ittam mindent stb.híztam😄

2.kommentelő probálom pozítivan érteni amit írsz,valóban szeretek enni😅

3.kommentelő csak úgy érdekességből ,te már voltál

háziőrizetben?

4.kommentelő ,most írtam hogy háziőrizetben vagyok ,nem mehetek dolgozni!Pedig mennék,nagyon unok itthol lenni😔

5.kommentelő,görgess tovább szia!

🙋🏻‍♀️

6.köszönöm ,mindenkép megfogadom😇😇

7.kommentelő nagy valószínűséggel összekeversz valakivel😄

8.én úgy tudom hogy ilyen nagy sulynál mint az enyém nem szabad nagy fizikai munkát csinálni😅 meg írtam is hogy,nagyon el lustultam plusz,izomlázam van...ha gyorstempoba nem is szerintem lassuba talán még tudok annyit tekerni😅időzitő is van rajta,meg fogadom amit írsz köszönöm,de egyenlőre kis lépésekben kezdem😁😁nem sűrgős😆

máj. 6. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!