Hogyan fogyhatnék le minnél hamarabb?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok.
Régen ezelőtt kb 2-3 évvel nagyon csinos voltam,semmi fölösleg nem volt rajtam.
De mostanra eléggé elhíztam,nagy a hasam,és az úszógumim,és ezekkel együtt nagy lett a combom,kerekedett az arcom.:S
És nem jó ez így,nem tetszem magamnak,sem pedig a barátomnnak.
2010. okt. 28. 13:40
1/3 anonim válasza:
Hagyd el az étrendedből a zsíros ételeket,cukros italokat....Sportolj heti 3x legalább. Lefekvés előtt 2 órával egyél utoljára. Hány kilo vagy most és hány cm?
2/3 A kérdező kommentje:
72kg és 167 cm.
2010. okt. 28. 14:20
3/3 anonim válasza:
Nyomj egy diétát!Magas fehérjebevitel,alacsony szénhidrát bevitel.1500-1700 napi kalória megteszi.Fehérjéből 2g/tskg
Amiket ne egyél:kenyér,pékáru,tészta,krumpli.Kevés párolt rizs mehet szénhidrátként.
Amiket ehetsz:hús minden mennyiségben,tojás,túró,zöldség és vehetnél 100%-os tejsavó proteint is.Gyümölcs helyett szedj vitamint.
Mellette járj spinningre minden másnap!Az garantáltan lerántja a súlyod és csökkenti a testzsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!