Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg ennyit számít a...

Tényleg ennyit számít a kenyér elhagyása?

Figyelt kérdés

Fogyóztam... Lement 10 kg. Újra elkezdtem kenyeret enni, de nem sokat napi max 2 normál szelet és azt is csak délelőtt. Erre kapásból visszajött 3 kg...

Milyen kenyeret lehet ennyi? Fehér, félbarna gondolom felejtős... Teljes kiőrlésűt, azaz barna kenyeret?

2010. okt. 28. 09:08
 1/6 Atika válasza:
100%

Szia

Én már lassan 5 hónapja nem eszek gabonaféléket/ kenyér, müzli stb/ mert bizony ezek miat hízik meg az ember. ezzel a módszerrel fogytam le 23 kg-ot 5 hónap alatt. Csak tojást, csirkehúst, halat eszek és tejeskávét iszok ami köztudottan növeli az anyagcsere gyorsaságát. Ne velejts el ilyenkor vitaminokat szedni pezsgőtabletta formályában vagy tabletaként. Napi minimum 3-4 liter folyadék ez bármi lehet csak ne legyen benne szénhidrát /cukor/. NAMÁRMOST ha elérted a célodat akkorse térj vissza a kenyérre mert visszaszeded amit leadtál.

2010. okt. 28. 09:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos lisztérzékeny vagyok, és glutein mentes kenyeret kell ennem. Viszont amíg gabonából készült kenyeret fogyaszthattam, bizony jöttek rám a kilók. Mot viszont 57 kg vagyok 168 cm-hez. Viszont pótolni kell a vitaminokat, mert köztudott, hogy a gabonafélékben sok a B vitamin, ami az idegrendszer, az anyagcsere folyamathoz nélkülözhetetlen. Szedek Magne B6-ot Supradyn F vitamint.
2010. okt. 28. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Van, akinél számít, van akinél más számít. Én sose híztam se a pékárútól, se a csokitól. A húsételektől annál inkább. Mindenkit más hízlal.
2010. okt. 28. 09:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kenyér hízlalt téged (mert természetesen a kenyér szénhidrát, tehát lehet hízni tőle), hanem az, hogy pluszban etted az eddigi menüd mellé ezt a szénhidrátmennyiséget. Ha máshol le tudnál csípni ennyi szénhidrátot (pl. a vacsiból vagy ebédből), akkor nem híznál. A napi összesen elfogyasztott szénhidrát mennyisége számít. Ezt ki lehet számolni, mennyi:

[link]

A tk. kenyér ugyanúgy hízlal, viszont élettanilag jobb. Több a rost, vannak benne vitaminok, ásványi anyagok. A fehér lisztről lehántanak mindent, ami értékes (finomítják), a tk-ben benne van a hasznos rész is. Tömörebb, kevesebbel jóllaksz. Lassabban emeli a vércukorszintet, lassabban csökken le, később éhezel meg.

Ha kenyeret akarsz enni, ezt válaszd.

2010. okt. 28. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
a bio kenyer nagyon fincsi,es nem hizol tole.....na jo egy picit igen, de csinalj ugy hogy minden egyes szelet bio kenyer utan meg kell csinalnod 100 felulest.....ez tuti modszer. igy akar megehetsz 4 nagy szeletet is es 400 felules utan ne aggodj......meglesz a pozitiv eredmenye!
2010. okt. 28. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a sok válasznak, igazán hasznosak! :)
2010. okt. 28. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!