Valaki nem szeretne velem fogyózni?
Egyedül nem megy...:(90kiló vagyok...szép lassan de biztoan szeretném elérni a 70et. 178 cm vagyok....
És egy elég nehéz időszakán vagyok túl az életemnek.
előre is köszönöm :)
Örülök neked:) Ügyes vagy:)
Én fősuli miatt anyagilag úgy álltam a múlt héten, hogy örültem ha kenyeret tudok venni egyáltalán :( Szal nemmegy....de úgy néz ki hogy most lesz munkám, és átállok az egészséges életmódra, napi 5ször étkezés, sok gyümölcs:)
Tudom, nem egyszerű. Nekem 21 hós kislányom van, mellettem meg mozgásra nincs nagyon idő... Nekem is vannak olyan napok, amikor kicsit alábbhagy a lendület, de aztán igyekszek újra erőt venni magamon. Kitűztem magam elé azt a célt, hogy a szülinapomig (május 1.) 8 kilótól megszabadulok! Persze kalkuláltam a karácsonnyal, meg a húsvéttal is! :)
Sok sikert a munkához is, meg a fogyókúrához is! Ha van valami eredmény, akkor persze írhatsz! Engem a te általad indított kérdés inspirált, hogy újra belevágjak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!