Valaki nem szeretne velem fogyózni?
Egyedül nem megy...:(90kiló vagyok...szép lassan de biztoan szeretném elérni a 70et. 178 cm vagyok....
És egy elég nehéz időszakán vagyok túl az életemnek.
előre is köszönöm :)
Szia!
És elhatároztad, hogy belevágsz a fogyókúrába?
103ról mennyire szeretnél?
Szia
Én is 90 kiló vagyok,és már régóta mindig hitegetem magam,hogy most elkezdek fogyózni,de egyedül nem megy..Nincs semmi lendület..
Pedig örülnék annak ha le tudnék fogyni vagy 10-20 kilót..
Na akkor esetleg valakinek ötlet, hogy hogy is csináljuk?:) Én nagyon nehezen bírom, ki hogy ne egyek össze vissza mindent...Sajnos pénzt se szeretnék ebbe beleáldozni, mivel így is most költöztem albérletbe, fősuli is...nincs pénz...:(
Ötletek?
ma 08:47-nek
00.38-as vagyok
NAgyon jó tanács,már ptóbáltam,hogy csak fele annyit egyek..De amikor csináltam csak éhesebb lettem.A kocogásról annyit,hogy minden nap 1 órát gyalogolok a munkahelyemre,ledolgozok sokszor 10-12 órát(fizikai munka)
majd megyek bevásárolni,sietés haza,és otthon is főzni mosni..Mire végzek mindennel van este 8-9 óra is..Ilyenkor már nem sok kedvem van kocogni..Otthoni tornát igyekszem csinálni már amikor kedvem van..
Nem az a gond,hogy nem jó a tipped(nagyon jó tényleg) csak hát ha nincs az a buzdítás,ha nincs akivel csináld,már el is megy a kedved tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!