Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki nem szeretne velem...

Valaki nem szeretne velem fogyózni?

Figyelt kérdés

Egyedül nem megy...:(90kiló vagyok...szép lassan de biztoan szeretném elérni a 70et. 178 cm vagyok....

És egy elég nehéz időszakán vagyok túl az életemnek.

előre is köszönöm :)

2010. okt. 27. 23:21
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Én szívesen :) Karácsonyra jobb formában szeretnék lenni :) Ha gondolod írj privát üzit, és akkor tippeket cserélünk és tartjuk egymásban a lelket :)
2010. okt. 27. 23:27
 2/22 anonim ***** válasza:
nekem 103kilóról kellene lefogynom... (175 cm)
2010. okt. 27. 23:42
 3/22 A kérdező kommentje:

Szia!

És elhatároztad, hogy belevágsz a fogyókúrába?

103ról mennyire szeretnél?

2010. okt. 27. 23:44
 4/22 anonim ***** válasza:

Szia

Én is 90 kiló vagyok,és már régóta mindig hitegetem magam,hogy most elkezdek fogyózni,de egyedül nem megy..Nincs semmi lendület..

Pedig örülnék annak ha le tudnék fogyni vagy 10-20 kilót..

2010. okt. 28. 00:38
 5/22 anonim válasza:
Én "csak" 72 kg vagyok, de nem ártana 20 kg fogyás... Ha sovány lennék, akkor is gyorsan visszahíznék... :S
2010. okt. 28. 01:54
 6/22 A kérdező kommentje:

Na akkor esetleg valakinek ötlet, hogy hogy is csináljuk?:) Én nagyon nehezen bírom, ki hogy ne egyek össze vissza mindent...Sajnos pénzt se szeretnék ebbe beleáldozni, mivel így is most költöztem albérletbe, fősuli is...nincs pénz...:(

Ötletek?

2010. okt. 28. 05:38
 7/22 anonim ***** válasza:
Megmondom én nektek bár szerencsére nincsen súlyproblémám! Ha jót akarsz magadnak, akkor egyszerűen egyél fele annyit vagy negyed annyit mint, amennyit eddig, és járj el minden nap kocogni, vagy tornázz otthon. Én is így csinálom, mint írtam nem vagyok túlsúlyos, de a súlyomat tartani akarom. Azért nem hízok, mert hiába imádom a nehéz kajákat, nem nyomok be belőle egy nap 2 tányérral. AMúgy meg eszem mindent pl: eszem pörköltet is, de csak 1 kisebb tányérrel, eszem tortát, de csak egy nagyon vékony szeletet stb... Ja és mindent nagyon lassan eszek meg, mert úgy tovább tart, és jobban telít. Ha úgy érzem már nem vagyok éhes, rögtön elpakolom a kaját, és megállom, hogy ne egyem degeszre magam. És működik! Szép alakom van anélkül, hogy különösebben sanyargatnám magam, vagy túlzottan is költenék rá....
2010. okt. 28. 08:47
 8/22 anonim ***** válasza:

ma 08:47-nek

00.38-as vagyok

NAgyon jó tanács,már ptóbáltam,hogy csak fele annyit egyek..De amikor csináltam csak éhesebb lettem.A kocogásról annyit,hogy minden nap 1 órát gyalogolok a munkahelyemre,ledolgozok sokszor 10-12 órát(fizikai munka)

majd megyek bevásárolni,sietés haza,és otthon is főzni mosni..Mire végzek mindennel van este 8-9 óra is..Ilyenkor már nem sok kedvem van kocogni..Otthoni tornát igyekszem csinálni már amikor kedvem van..

Nem az a gond,hogy nem jó a tipped(nagyon jó tényleg) csak hát ha nincs az a buzdítás,ha nincs akivel csináld,már el is megy a kedved tőle..

2010. okt. 28. 09:08
 9/22 anonim ***** válasza:
Itt találtok tippeket, hasznos infókat: [link]
2010. okt. 28. 10:44
 10/22 anonim ***** válasza:
Én is csatlakoznék! Szintén 90-ről kezdem, 176 cm-rel! Jó lenne támogatni egymást, de erre kellene valami "hely" is! Nem?
2010. okt. 29. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!