Valaki nem szeretne velem fogyózni?
Figyelt kérdés
Egyedül nem megy...:(90kiló vagyok...szép lassan de biztoan szeretném elérni a 70et. 178 cm vagyok....
És egy elég nehéz időszakán vagyok túl az életemnek.
előre is köszönöm :)
2010. okt. 27. 23:21
11/22 anonim válasza:
Szia! Én 165-cm magas vagyok, 65kg nagyon le szeretnék úgy fogyni, hogy nem nyúlik meg a bőröm!! CSATLAKOZOM:)
12/22 A kérdező kommentje:
Na akkor találjunk ki valamit....vmi helyet :d vagy nemtudom....tényleg össze kéne fogni. mert én már 2 napja megint csak eszek :S semmi kitartás...támogatás...
ötlet?
2010. okt. 29. 21:29
13/22 anonim válasza:
Hát én ma csak addig jutottam, hogy kétszer ettem.:)
14/22 anonim válasza:
hali! én is szeretnék csatlakozni, ha lehet 103 kiló vagyok a 178 cm-hez. Hát iszonyú, mondhatom.....
15/22 anonim válasza:
Nem volt időm szétnézni a neten, de kellene találni egy oldalt, ahol mindannyian írhatunk, biztathatjuk egymást!
/90/176-os :)
16/22 anonim válasza:
Nagyon igazad van:) én most szereztem rubint réka dvd lehet abba kezdek...
17/22 anonim válasza:
***** itt tudod nézni online is:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
18/22 anonim válasza:
a hoxa oldalán vannak fogyis fórumok, illetve lehet új fórumot is létrehozni...
19/22 anonim válasza:
Szia! Nem nagyon léptünk előre a témában... :) Hogy állsz a fogyókúrával? Nekem lassan, de biztosan megyegetnek le a dekák!
28/L
20/22 anonim válasza:
utolsó vagyok, korábban 176/90 aláírással írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!