Hogy hízhattam 1 nap alatt 1,5 kilót?
Tegnap mértem magam, és most is. A különbség 1,5 kiló plusz.
Az utóbbi pár napban nem dolgoztam, így több időm jut enni és valóban többször is eszek. Miközben ugye kevesebbet mozgok. Azonban még így sem megyek 1000 kalória fölé, amit mindenki szajkóz, hogy nagyon kevés. De hogy lehet kevés, ha hízok mellette?
Hát túl vékonynak nem nevezném magam a 121 kilómmal és 175 centimmel. Úgyhogy nyilván kövér vagyok és nem testképzavaros.
Egyébként beleszámolok mindent. Az a típus vagyok, aki egy gerezd mandarint sem eszik meg anélkül, hogy lemérné és feljegyezné. Ha nincs kedvem méregetni, inkább meg sem eszem. Nem tartok csalónapokat, nem csipegetek pluszban.
Ilyen arányokkal eszel 1000 kalóriát és nem fogysz? Aha... Teljesen hihető.
Ne aggódj, nem ennyit eszel, mert, ha ennyit ennél összeesnél éhen.
Lehetetlen ennyit enni és ne fogyni + nem összeesni.
Ez a kalóriamennyiség rettenetesen kevés ekkora súllyal és magassággal. Ez még egy vékony alacsony lánynak sem elég max egy gyereknek.
[link] Itt ki tudod számolni, mennyi kalóriára van szükséged minimum. Ez csak ahhoz kell, hogy a szerveid rendesen működjenek, tehát akkor is kell, ha egész nap csak fekszel. Az a 1,5 kiló pedig valószínű nem zsírbeli hízás 1 nap alatt.
Nem azt mondtam, hogy nem fogyok. Harmadik hete csinálom és fogytam 8 kilót. A tegnapi nap volt, amikor nem kevesebbet, hanem többet mutatott a mérleg.
Az meg, hogy kétségbe vonod, hogy mennyit eszek, felháborító. Miért hazudnék? Minden falatot rögzítek és a számomra hitelesnek tartott adatok alapján számolok (ha mégsem hitelesek, arról nem én tehetek). De tény, hogy keveset eszem. Nem szoktam összeesni. Volt már, hogy gyengének éreztem magam, vagy kicsit szédültem, de olyankor eszek 2-3 szem mandulát vagy kesudiót és máris jobb. (Igen, ez is ki van mérve, be van számolva)
Egyelőre tök jól vagyok, a szerveim is remekül vannak. Sőt, több helyen olvastam, hogy a szervezet először a nem létszkségletű funkciókat kapcsolja ki, de még tejem is van 3 hét koplalás után.
Még jól vagy.. Még..
Emeld meg 1600ra, ezzel is fogyni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!