Szerintetek fogyókúráznom kéne? 83 kg vagyok és 165 cm. Jól érzem magam a bőrömben de lehet "nem túl divatos" a mai világban?
Azt csak hiszed, hogy jól érzed magad a bőrödben :) Én is azt hittem...
Én 167cm vagyok és majdnem 90 kg voltam. Nem éreztem különösebben, hogy ne lennék jól.
De azért hamar, könnyen fáradtam, nehézkes volt a mozgás és sokszor fájt a derekam, hátam, lábam.
Aztán gyakorlatilag teljes életmódot váltottam, mondjuk részben orvosi javaslatra. Drasztikusan változtattam az étkezési szokásaimon és ezzel egyidőben elkezdtem sokkal többet mozogni, sportolni.
A korábbi napi átlag 3000-4000 lépést feltornáztam minimum 10.000-15.000-re és aktív sportolásba is kezdtem emellett.
Most 68 kg vagyok, ég és föld a különbség a közérzetemet illetően és persze sokkal jobban is nézek ki. Férfiként meglep, amikor nők megfordulnak utánam... ez nekem új :) Előtte "malacképem" volt, tokával, pufi arccal.
A sportnak köszönhetően (testedzés) lett kis izmom is. Nem akarok felfújt, kigyúrt állat lenni, de ez pofás kis izom az mindenképp jól áll.
Még ezt a súlyt is picit soknak érzem, van deréktájékon még zsír, azt le szeretném dolgozni és úgy 60-63kg környékén lenne a legideálisabb.

Sajnos ezért is tart itt a magyar társadalom, ahol. Ha már valaki ki meri mondani az igazságot, pl. hogy a kérdező lusta, meg meg meri kérdőjelezni azt, hogy valaki ekkora túlsúllyal jól érezheti magát, azt megbélyegzik, itt földig szavazzák.
A kérdező nem hormonproblémás gondolom, úgyhogy nem emiatt túlsúlyos. Igénytelen és lusta fenntartani egy egészséges testsúlyt. Az meg szimplán csak önámítás és a saját szemébe való hazudás, hogy ő jól érzi magát a bőrében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!