Le tudok fogyni júliusig 8 kilót?
Most kb 63-64 kg vagyok (166 cm). Már fogytam 6ot de január óta. Eléggé stagnál egy ideje, az elején gyorsan lement pár kiló. Konkrétan nem számolok kalóriát viszont alapból nagyon keveset eszem, esélytelen h egy nap kb 1300-1400nal többet egyek, van h sztem az 1000 sincs meg (reggelit sose ettem, ebédre munkahelyen vagy salata, vagy boltban veszek valamit amire rá van írva a kaloria tartalma, ez általában 300-400 kcal-os kaja szokott lenni. Vacsora általában amit főzök (egészséges ételek, pl zoldeseges curry, couscous-salata, vagy ha épp olyat főzök amit a párom jobban szeret - kicsit zsírosabb ételek, abból vagy kis adagot eszem mellé zöld salátával inkább, vagy már úgy eltelek az illatoktol hogy nem eszem belőle). Alkoholt szoktam inni, ami tudom hogy sok kaloria viszont 2-3 froccs alkalmanként nem kéne hogy nagy gond legyen (pár száz kaloria)
Mit tegyek hogy elerjem az 55 kilót júliusig? Nagyon belassult a fogyás. Edzek is (heti 2-3 kardio kombinálva súlyzós edzéssel és heti 1 squass)
Köszi előre is a válaszokat:)
Elvileg nem irreális a 8 kg 3 hónap alatt.
Ha komolyan gondolod, hasznos lenne pontosan számolni egy ideig a kalóriákat és a makrókat, mert azzal tudnál hatékonyan változtatni.
Lehetséges, hogy nem jól saccolsz, és túl sokat eszel. Lehet, hogy a kaloriabeviteled stimmel, de túl sok a zsír vagy a szénhidrát. Lehetséges, hogy túl keveset eszel. Lehetséges, hogy tényleg annyit eszel, amennyit gondolsz- ez esetben tudod, hogy valamivel kevesebb kalória, vagy több/intenzívebb edzés kell.
Ha teljesen elutasítod a számolást, akkor a következőket javaslom:
- hagyd el az alkoholt egy hónapig
- próbálj meg sokat aludni, a stresszt csökkenteni
- edzz keményebben: nagyobb súlyokkal, a kardióban több intenzívebb szakasszal, próbálj ki új gyakorlatokat vagy mozgásformákat, a heti 2-3(+1) edzés legyen fixen 3+1
(és ha ez sem válik be, akkor tényleg kezdd el pontosan számolni a kalóriákat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!