Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Júliusig le lehet fogyni...

Júliusig le lehet fogyni 30-40 kg-ot?

Figyelt kérdés
Júliusban megyünk nyaralni a legjobb barátnőmmel. Ő most kitalálta, hogy le szeretne fogyni addig 30-40 kg-ot ezért belekezdett egy fogyókúrába. Persze az nem baj mert tényleg túlsúlyos. Olyasmi magas mint én (kb. 175 cm) és hát a súlyát csak saccolni tudom de olyan 110-120 kg körülre saccolnám. Nem drasztikus ez egy kicsit? Ennyit fogyni ennyi idő alatt? Egyáltalán lehetséges? Jó mondjuk neki van miből, de akkor is... Támogassam ebben vagy inkább próbáljam meg lebeszélni róla?
2012. febr. 19. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:

ha nagyon elszánt akkor lehetséges, lehet hogy majd jönnek ide sírni mások, hogy nem egészséges ilyen rövid idő alatt enynit fogyni, de akkor is lehetséges kemény diétával és edzéssel és még mindig egészségesebb mint kövérnek maradni.

Támogasd! hagy legyen egy jó nyara :D sok sikert neki, és ne beszéld le róla, inkább amikor leakar állni, te biztasd a folytatásra.

2012. febr. 19. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is támogasd,esetleg abban próbáld kicsit befolyásolni,hogy ne mindjárt -40kg legyen a cél,és főleg majd ne kezdjen el utána ezerrel kajálni,ha nem sikerül!
2012. febr. 19. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:

elég aggasztó, hogy a barátnőd nem táplálkozás-fogyás témában tanulni kezdett, hanem fogyókúrába.

így tapasztalat szerint (amúgy sajnos) eléggé elvágta magát a sikertől.

egyébként számoljunk 5 hónappal. durván 20 héttel. heti 1 kiló fogyás mellett is csak 20 kiló körül menne le. és ez is kur.va kemény, és sok háttér tudást igényel táplálkozás, edzés terén.

na most egy tizenéves, esetleg huszonéves nő, átlagos magyar táplálkozási ismeretekkel, hogy tudna már ahhoz megfelelően enni, hogy betegség nélkül leadjon ennyi zsírt? hát edzés terén is a rubintréka és a zumba szintjén áll a legtöbb ember. elmondom mi lesz így ebből (persze én most negatív oldalról, az esetleges veszteségek oldaláról közelítem meg a dolgot): izomveszteség, általános gyengeség, végül az egész elhagyása, visszatér az előző életmódjához és rosszabb állapotra vált vissza mint amiről indult.

ez úgy 10-ből 9 emberre jellemző, csak ezért gondoltam fontosnak megemlíteni.

2012. febr. 19. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
ha le is fogyna, úgy megereszkedne a bőre, hogy utána tükörbe sem nézne, nemhogy nyaralni.
2012. febr. 19. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

18 hónap = 71 kg

Akkor a barátnőd 5 hónap alatt, letud fogyni 20 kg-ot. Az havonta 4 kg, azaz heti 1kg.

Én pont ennyi időt tűztem ki magamnak -20 kg-ra... 4 napja csinálom csak, eredményem még nincs, de a közérzetem már jobb. :)

2012. febr. 19. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Életveszélyes tempó. Belehalni akkor nem hal bele, ha nagyon szigorú orvosi felügyelet mellett, kórházban „fogyasztják”.
2012. febr. 19. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!