Létezik, hogy valaki kenyér/tészta nélkül nem tud jóllakni? Valódi éhség vagy csak kívánja a tésztafélét?
Figyelt kérdés
ápr. 13. 11:51
1/12 anonim válasza:
Én jól lakom ezek nélkül is. De szeretem őket, szóval gyakran eszem kenyeret meg tésztát.
2/12 anonim válasza:
El se tudnám képzelni a napom nélkülük mert akkor kínzásnak élném meg a napomat és minden pillanatban arra gondolnák hogy valamit ennem kellene magyarán hiány érzetem lenne.
3/12 anonim válasza:
Érdekes dolog ez, szerintem inkább pszichés. Nekem is vannak olyan ételek, amiket nem tudok kenyér nélkül megenni, egyszerűen hiámyzikaz állaga, hogy beleharaphassak. Különben nem érzem jóllakottnak magam. És egyébként nem vagyok nagy kenyérfogyasztó, itt alkalmanként 1 szelet kenyeret kell csak elképzelni.
4/12 anonim válasza:
Megszokás. Amikor elkezdtem diétázni, egyik napról a másikra szinte teljesen elhagytam a kenyeret. Az első pár nap nehéz volt, mert nagyon kívántam, de most már el sem tudnám képzelni, hogy töredék annyi kenyeret, péksütit összezabáljak, mint régen. Tésztát pár ételhez eszem, de kis mennyiségben.
5/12 anonim válasza:
Elöfordulhat, elég sok egyéni eltérés van az egyes emberek között.
De MO-on nagyrészt csak (rossz) szokás, hogy mindenhez kenyeret kell enni.
Viszont ha kenyér/tészta mellett is kalóriadeficitben van, akkor fogy így is.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi.
ápr. 13. 15:43
7/12 anonim válasza:
Én már nagyon régóta nem eszem sem kenyeret, sem tésztát (max havonta egyszer, amikor nincs más választásom). És igen, rendszeresen jól lakom. Borzalmas ez a magyar szokás, hogy kenyér nélkül nem lehet élni. Ezért elhízott a fél ország.
8/12 anonim válasza:
7-es: NEM ezért elhízott a fél ország, pontosabban nem CSAK ezért. A rengeteg zsiradék használata sokkal többet árt, illetve a mozgásszegény életmód
9/12 anonim válasza:
Zsiradék plusz kenyér. Mert ugye a kenyér magában nem jó, kell hozzá egy jó zsíros pöri is legalább.
10/12 anonim válasza:
Valószínűleg hússal, hallal vagy hüvelyesekkel is jóllakna, de kérdezzünk rá, hogy mit szólna a diós tésztához? Ha igen, igen, igen, akkor a megoldás kulcsa a fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!