Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik 100kilo fölött vannak és...

Akik 100kilo fölött vannak és azt mondják jól érzik magukat igy a borukben azok igazat mondanak vagy rz csak onalltatas?

Figyelt kérdés
Aki itt 100 felett van,elmondaná milyen érzés?
ápr. 10. 18:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem ennyire egyértelmű. Régebben, több éve, szokásom volt nézni pont ezen az oldalon az olyan kérdéseket hogy mit gondoltok az alakomról? és hozzá egy pár kép linkelve, mert rá voltam kattanva arra hogy ki hogy néz k,i abban az időszakban amikor tinédzser voltam. Rengeteg olyan kommentet láttam szerintem azért valamennyire túlsúlyos nőkre is, hogy híznod kéne még, gebe vagy stb. Ez lehet hogy már nincs így, mert megváltozott a szépségideál, és azt is tudom hogy 80 kg és 120 kg között elég sok különbség van, de simán el tudom képzelni, hogy ebből kiindulva ezek a lányok, boldogan szednének fel még kilót, és boldogabbak lennének tőle. De ízlése váltogatja.
ápr. 10. 20:24
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
Hát én nem tudom, de nehéz elképzelni hogy jó lehet. Én már azt is kényelmetlennek érzem amikor felszalad pár kiló plusz és pocakom lesz. Egyrészt fizikailag kényelmetlen, másrészt látványban sem szép. El sem tudom képzelni milyen kellemetlen lehet nagy túlsúllyal küzdeni. Ráadásul idővel mindenféle betegségeik lehetnej, sokan horkolnak, izzadósabbak. Elég szar lehet ha mondjuk nem tudsz lehajolni vagy leguggolni normálisan. Biztos van néhány ember aki ezt élvezi, de akkor az meg nem normális.
ápr. 10. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

Csak önmaguknak hazudnak. Én kisgyerekkoromtól kövér voltam, nem volt róla semmi emlékem, hogy milyen érzés az, ha nem cipelek magamon 30-50 stb plusz kilót. A legdurvább mélypont 170kg volt, onnan döntöttem el, hogy akkor innen nincs több időszakos, drasztikus fogyókúra és jojóeffektus, mert semmi értelme, életmódváltás van, azaz egy életre szóló diéta ( tudatos táplálkozás) és mozgás.

Még ha időnként rámtör is az érzés, hogy iszonyúan belefáradtam már ebbe így 5+ év után, akkor is azt mondom, hogy megéri. Ég és föld 170, de még 100kg helyett is 64 kilósan élni.

ápr. 10. 21:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

13

Wow,106 kilot fogytal?

Az nem semmi.

ápr. 10. 21:31
 15/21 A kérdező kommentje:
13#🫡
ápr. 10. 21:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
14. 👍 Köszi😁
ápr. 10. 22:59
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül önámításról van itt szó, mikor ezt mondják, hanem mert nincsen összehasonlítási alapjuk, hogy mihez képest kellene magukat szarul érezniük. Ha valaki kövéren nőtt fel, akkor simán lehet, hogy saját magához képest jól érzi magát.
ápr. 10. 23:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 115 kg körül voltam régen, most meg 65-70 kg között mozgok. Én utáltam magamat. Próbáltam elfogadni magam, mert sokszor próbáltam lefogyni, de sosem ment (helytelen módszerekkel próbálkoztam + nem volt elég motivációm, ezért mindig kudarcba fulladt), ezért inkább megpróbáltam elfogadni magam, ami nyilván nem sikerült. Egyszerűen nem szerettem amit a tükörben láttam. Mivel fiatal koromban voltam ennyi kiló, ezért nem volt semmi fizikai hátránya ekkor ennek a súlynak, szóval tudtam biciklizni, sétálni, stb, szóval ilyen értelemben nem akadályozott, viszont utáltam amikor belenéztem a tükörbe és csak a zsírt láttam a hasamon, az arcomon. Teljesen elvette minden önbizalmamat. Nem szerettem kimenni a házból, emberek közé menni, mindig úgy éreztem hogy biztos mindenki engem néz és ítélkezik, mert milyen nagy vagyok. Az a probléma, hogy hiába fogytam le, ezek a "félszek" továbbra is élnek a fejemben és nagyon nehéz elfelejteni őket.
ápr. 11. 06:36
 19/21 anonim ***** válasza:
65%
Avval a súllyal már nem lehet jól érezni magát az alanynak, minden nehéz és sok. Tudom 175-kg volttam.
ápr. 11. 06:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
15 -ös vagyok, most látom csak mennyire bunkón hangzott a válaszom, de egyáltalán nem szerettem volna senkit megbántani. Nem így értettem. Pont azt akartam kifejezni, hogy minden ember ízlése más és más. Míg az egyiknek akár már a túl sovány tetszik, a másiknak a kicsit túlsúlyos. Elnézést nem volt szándékomban az itt lévőket megalázó kommentekkel ócsárolni.
ápr. 11. 14:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!