Holnaptól fogyózom. Van jó tanácsotok?
Van egy hurka a hasamon, ezért ma eldöntöttem, hogy holnaptól elkezdem eltüntetni.
Miket (ne) egyek és milyen gyakorlatokat végezzek?
9 vagyok megint.
Én miután letettem a cigit, 8 kilót híztam. Ennek a leadásához azért már kellett számolni a kalóriákat. De lement 4 hónap alatt, azóta nem kell, sikeresen tartom a súlyom. :) Korábban ha csak ilyen 2-3 kiló pattant fel, elég volt odafigyelni kicst, hogy mondjuk ne egyek annyi édességet, meg mittuomén kevesebb tésztás ételt egyek, meg ilyen apróságok, és pikk-pakk lement az a kis felesleg, nem kellett hozzá számolni, csak egy kis önuralmat gyakorolni. :)
Nem feltétlen kell számolni. Úgy is sikerulhet ha kevesebbet eszel és odafigyelsz. Csak sokan nem tudjak mennyiz kene valojaban enniuk es ezert inkabn szamolnak.
Onmagaban a szortp meg csoki elhagyasaval tudnal fogyni ha eddig tenyleg napi szinten fogyasztottad
Egy pillanat ...
Akkor ha rászokok a cigire, fogyhatok? 😀
Jaa, az más.
Nem, amúgy nem bírom a dohány füstöt.
Na meg, a rossz emlékek...(Apám cigit nyomott el rajtam)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!