Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnaptól fogyózom. Van jó...

Holnaptól fogyózom. Van jó tanácsotok?

Figyelt kérdés

Van egy hurka a hasamon, ezért ma eldöntöttem, hogy holnaptól elkezdem eltüntetni.

Miket (ne) egyek és milyen gyakorlatokat végezzek?

ápr. 7. 22:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9 vagyok megint.

Én miután letettem a cigit, 8 kilót híztam. Ennek a leadásához azért már kellett számolni a kalóriákat. De lement 4 hónap alatt, azóta nem kell, sikeresen tartom a súlyom. :) Korábban ha csak ilyen 2-3 kiló pattant fel, elég volt odafigyelni kicst, hogy mondjuk ne egyek annyi édességet, meg mittuomén kevesebb tésztás ételt egyek, meg ilyen apróságok, és pikk-pakk lement az a kis felesleg, nem kellett hozzá számolni, csak egy kis önuralmat gyakorolni. :)

ápr. 8. 12:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen kell számolni. Úgy is sikerulhet ha kevesebbet eszel és odafigyelsz. Csak sokan nem tudjak mennyiz kene valojaban enniuk es ezert inkabn szamolnak.

Onmagaban a szortp meg csoki elhagyasaval tudnal fogyni ha eddig tenyleg napi szinten fogyasztottad

ápr. 8. 12:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy pár hétig érdemes számolni mindent. Utána látod, hogy mi az, ami elhanyagolható, mi az, ami lényeges. Például, hogy a "pici olajat" a rántottához kell számolni, de a vödörnyi zöldséget, amit mellé eszel, tulajdonképpen figyelmen kívül hagyhatod és minimális hibát okoz. Másrészt egy idő után rááll a szemed, hogy mi a jó adagméret neked. Így lesz hosszú távon számolás nélkül (mondjuk havi 1 ellenőrző testsúlyméréssel) fenntartható a dolog.
ápr. 8. 16:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
ápr. 8. 16:07
 15/20 A kérdező kommentje:

Egy pillanat ...

Akkor ha rászokok a cigire, fogyhatok? 😀

ápr. 8. 16:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, ne csinálj ilyen hülyeséget.:D énllÉn csak azért híztam meg mikor letettem a cigit, mert helyette pótcselekvésként állandóan zabáltam. :)
ápr. 8. 18:36
 17/20 A kérdező kommentje:

Jaa, az más.

Nem, amúgy nem bírom a dohány füstöt.

Na meg, a rossz emlékek...(Apám cigit nyomott el rajtam)...

ápr. 9. 19:00
 18/20 anonim ***** válasza:
A számolás azért lehet hasznos, mert nagyon sokan egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy mi mekkora adag. Azt hiszi, milyen keveset eszik, és nem érti, miért nem fogy, ha egyszer "alig eszik". Aztán felviszi egy napját az appba, és hoppá, azért, mert amit eddig "alig"-nak hitt, az bizony nem kevés kalóriatöbblet... nem kell életed végéig számolni, csak amíg ráérzel.
ápr. 10. 15:23
 19/20 A kérdező kommentje:
De ha tudom, hogy eddig az x adagtól meghíztam, akkor tudom, hogy ettől kevesebb kell majd.
ápr. 12. 09:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Jólvan, akkor csinálj amit akarsz. Minek kérsz tanácsot, ha aztán csak ellenkezel és vitatkozol...
ápr. 16. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!