Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van tánácsotok vagy linketek,...

Van tánácsotok vagy linketek, hogy melyik a legmegbízhatóbb candida diéta?

Figyelt kérdés
Szeretném januártól elkezdeni, de minden oldalon mást ír arról hogy mit lehet enni.

2020. dec. 27. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs, saját magamnak dolgoztam ki, itt is kaptam segítséget. Totálisan jó candida diéta nincsen, mert az agynak szüksége van szénhidrátra és nem elég a cukrokat kizárni, a szénhidrátot nagyon meg kell vágni. Nekem az jött be, hogy napi 100 gr alatt tartom a szénhidrátot és ez is főleg zöldségek formájában. Napi egyszer eszem 2-3 abonettet mert a gyomrom nem igazán bírja a tojás és húsféléket köret nélkül. A hús mellé saláta, savanyú káposzta, párolt zöldség. Sok leves tészta nélkül. Cukrozatlan mogyoróvaj amikor már haldokolsz egy kis finomságért.

Amúgy egy ketogén diéta is megtenné szerintem, az is durván szénhidrátcsökkentett, ha jól tudom.

2020. dec. 27. 11:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Gombásodás miatt kezdek bele. Szval teljesen kizárnám a cukrot. Inkább az érdekel ami eszembe jutott: az élesztős dolgok. Elvileg 50fokon pusztul a gomba. Nos akkor a kenyérben elvileg nincs mire kisül.

Te elhagytad teljesen a finomított pékárúk?

Helyette akkor abonett. Igaz?

2020. dec. 27. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:

A kenyérrel nem az élesztő a probléma hanem, hogy szénhidrát és cukorrá alakul. Nyilván teljesen elhagytam az egyszerű szénhidrátokat. Írtam, hogy csak pár abonett és zöldség. Legalább 2-4 hétig így, aztán fokozatosan ehetsz majd gyümölcsöt és egy kevés köretet is (köles, bulgur, rizs, krumpli)

Inni csak vizet és teát, az első hónapban gyümölcsfélét sem. Nagyon szigorúnak kell lenni az elején, hogy később lazíthatss. Írass fel 4db-os diflucan tablettát, abból lehetőleg két csomaggal, ha az orvos belemegy. Rajta van hogy kell szedni. Mellé fontos lenne laktobaciulst pótolni, folyamatosan, kapszulában is, és ha nőgyógyászati a bajod hüvelykapszulában is.

2020. dec. 27. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat! Gyógyszert már sokszor szedtem, de sosem használt. Ezért döntöttem úgy hogy feltúrbózom diétával is.
2020. dec. 27. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Helyes, a kettőt együtt kell. Nekem sem használ már semmi diéta nélkül :-(
2020. dec. 27. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!