Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy nap csak egyszer...

Ha egy nap csak egyszer eszem, az elősegíti a fogyást?

Figyelt kérdés

Helló!

Minnél hamarabb legalább 5-6 kilótól szeretnék megszabadulni.

Naponta 2× fél órát edzem,sokat iszom, viszont arra gondoltam egyszer eszek. Nem sok mennyiséget,pont hogy jól lakjak.

Van olyan akinek ez bevált?

Mennyivel könnyeben tudok ezzel fogyni?

Előre is köszi a válaszokat.

2010. okt. 26. 15:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Ez nem jó, inkább egyél sokszor kevesebbet, az segít.
2010. okt. 26. 15:44
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Lelassítod, szinte megállítod az anyagcseréd, a szervezeted éhezni fog, így minden egyes kalóriát igyekszik elraktározni. Amint abbahagyod ezt a baromságot, a tested eszeveszett raktározásba kezd majd és a dupláját hízod vissza annak, amit most lekoplalsz. Belekerülsz egy olyan ördögi körbe, hogy a normálisan szükséges kalóriamennyiség felétől is hízni fogsz.
2010. okt. 26. 15:45
 3/11 anonim válasza:

Ha egyszer eszel akkor igen, lefogsz, de ne tedd.

Nem zsírt fogsz leadni hanem izmot. Így gyorsan vissza is fog jönni, és még csak vékonyabb sem leszel.

2010. okt. 26. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Hosszútávon ezt ne csináld, mert belassítja az anyagcserdédet. Nekem betegség (tüszős mandulagyulladás lázzal) miatt volt, hogy kb. 1 hétig csak egyszer ettem egy nap (hogy a gyógyszer hasson is muitán beveszem, mert azt írták, kaja után kell bevenni), le is fogytam. Azt nem tudom, hogy mennyit, de az biztos, hogy egy régi gatyám, amiből előtte kibuggyant az úszógumim, attül kezdve teljesen jó lett rám, vagyis nem híztam vissza ami lement. De mondom, én csak 1 hétig csináltam és nem önszántaból, tehát nem voltam közben éhes. Ha éhes vagy, de mégse eszel, az a koplalás, azt megbosszulja a szervezet egy idő után (---> falási rohamok, stb.)
2010. okt. 26. 15:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 26. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Én másfél hetes nem evéssel sem fogytam egy dekát sem (betegség, nem koplalás). Utána 2 hét alatt 5 kiló jött fel, alig bírtam visszacsinálni.
2010. okt. 26. 16:17
 7/11 anonim válasza:
Sokszor keveset. Sajtot meg stb.
2010. okt. 26. 16:28
 8/11 anonim válasza:
Nekem tavaly volt egy műtétem, ami miatt ettem (mert éhes voltam) de csak nehezen tudtam, így keveset. Így 2 hét alatt leadtam majdnem 3kg-ot, és vissza sem jött. Pedig összesen 1 nap volt amikor semmit sem ettem.
2010. okt. 26. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:
én napi egyszeri evéssel híztam el.... most hogy 5x eszek keveset vékony vagyok... erről ennyit.
2010. okt. 26. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal könnyebb 5x keveset enni, már csak azért is, mert két kaja között nem dögölsz meg éhen. Nem úgy, mintha mondjuk 1x eszel naponta.
2010. okt. 26. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!