Melyik ételeknek van tényleg nagyon alacsony kalóriatartalma? Akik már profik ebben, kérem, írjanak! Gondolom, hogy a zöld saláták és a citrom alacsony kalória tartalmúak. Ezeken kívül?
Eddig egyáltalán nem figyeltem a kalóriákat.
Nincs kedvem egyesével keresgélni.
Pár cikket megnéztem, de szerintem elég butaságokat írtak.
Vannak követőim! Éljen!
De még hozzá teszem csalán is laktatós és finom!
"Nincs kedvem egyesével keresgélni."
És akkor a TE fogyásod érdekében TE mit vagy hajlandó beletenni?
Amiket írsz az egyesben az mind jó. A magas víztartalmú zöldségek és gyümölcsök.
Káposzta, uborka, eper amit hozzátennék
Pedig legegyszerűbb a kalória táblázatokat böngészni.
Általában alacsony a kalóriatartalma a legtöbb zöldségnek és gyümölcsnek. Kivétel mondjuk az avokádó és a banán. De arra figyelj, hogy hogyan készíted el. Ha olajban sütöd ki, akkor hozzá jön annak is a kalóriatartalma, ha meg kirántod, akkor ugye a panír is.
Ezen kívül a sovány húsok és alacsony zsírtartalmú tejtermékek - nyilván itt is számít az, hogy hogyan készíted el.
Ha veszel valamit a boltban, érdemes megnézni a tápérték adatokat a csomagoláson, ott látod a kalóriákat is, egy idő után megtanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!