Fogyás, de hogyan?
Nekem 30 kiló felesleggel kezdődött az odafigyelés (sajnos, mert amúgy világeletemben +5/10kiló fölös volt... 4 évvel ezelőttig, 46 éves vagyok)
Most 5 hét - 5 kiló, csak húst, halat, sajtot, joghurtot eszem, minden köret jegsaláta vagy galambbegy, még a pörkölthöz, reszteltmájhoz is jegsalit eszem (tök megfelelő ízre, érzésre)
Se tészta, se rizs, bulgur se, nincs pékárú, csoki 20g átlag 2 hetente :)
1200 kcal heti átlag...a napi bevitel...
Nem írom elő mit eszem, de a fent felsoroltakból válogatok, kedvem, étvágyam szerint (van hogy délelőtt 100kcal, délután meg a maradék 1100, de akár felefele... Mind1 is, a heti egyenleg legyen meg)
Heti 3 jogát végzek, 90p. Mind1, csak minden nap mozogni kell. Most szervezett órára megyek, de amúgy a YT-os jógák is pont megeszik. A joga a legjobb, mert úgy fogyaszt hogy jó kis nyújtózós, meg kihívás - pl egyensúlyozás, kitekert pózokhoz való küzdés, hogy azt akarod, hogy megcsináld, közben meg edzel is.
Ingyenes a "csavargás" is, sétálni ide oda, egy órát.
Szerintem minden 60p mozgás jó, görkori, séta, tánc, bicikli.
Eskü a just dance (konzolos játék, mi itthon kinect, xbox-kszal toljuk a gyerekkel, ingyen töltöttük le, 40ezer volt a box és a kinekt használtan a neten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!