Úgy le tudok fogyni ha reggel iszok egy kávét, nem eszek semmit aztán délután is iszok kávét és vacsorára pedig eszek valamit?
Nagyon buta kislány vagy.
Fogyni kalóriadeficittel lehet, nem koplalással. Ha így folytatod, kórházba fogsz kerülni, a vitaminhiány miatt hullani fog a hajad, töredezni fog a körmöd, menstruációd kimarad..stb.. sőt a koffein is csúnya dolgot fog a gyomrodban művelni.
Azért nem fogysz, mert a szervezeted raktároz és vizet tart vissza.
Egyébként hol olvastad ezt, hogy így lehet/kell fogyni? 👏🤦🙄🤷
2-es vagyok. Közben eszembe jutott, hogy a válaszomból esetleg azt olvasod ki, hogy vacsorázni sem kell, mert attól nem fogysz.
Először is azt lenne jó tisztázni, hogy valóban van-e túlsúlyod vagy csak jobban néznél ki izmosabban. Ha van túlsúlyod, akkor kalóriaszámoló appban tudod vezetni, hogy mennyit kell enned, hogy fogyjál. Én nem vagyok barátja ennek a böjtölős módszernek, hogy 1 nap csak egyszer eszik valaki, de beválhat, újabban szakemberek is ajánlják a böjtölést. Éhgyomorra 2 kávé kimarhatja a gyomrot,ez nagyon nem jó ötlet.
Köszi mindenkinek!
Akkor nem csinálom ezt inkább
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!