Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet mondani az alábbi...

Mit lehet mondani az alábbi nem túl kedves megjegyzésre?

Figyelt kérdés

"Nahát jó sokat fogytál, de már többet ne fogyj, mert ráncosodik az arcbőröd!"

16 kg-tól szabadultam meg, picit megereszkedett az arcomon, nyakamon a bőröm. Szerintem nem vészes, illetve annyi örömet okoz a fogyás, hogy nem is izgat. Van viszont egy kedves (30 éve túlsúllyal küzdő) rokonom, aki mások fogyásában csak a negatívumot keresi és még ennél rosszabb megjegyzéseket tesz. Tartok tőle, hogy most én sem fogom megúszni. Eddig is hallgattam, hogy túl vékony vagyok (170 cm/60 kg vagyok).

2024. márc. 20. 18:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
Köszönöm!
2024. márc. 21. 00:27
 12/18 anonim ***** válasza:
22%
Miért csak engem pontoztatok le?
2024. márc. 21. 02:10
 13/18 anonim ***** válasza:
22%
na mindegy, én is lepontoztam mindenkit
2024. márc. 21. 02:11
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Én mióta megtanultam kiállni magamért, a külsőmre irányuló megjegyzéseket egy nagyon egyszerű határhúzással szoktam elintézni.

"A te életed melyik területére van hatással, ha ráncos az én bőröm?"

Ekkor általában köpni-nyelni nem tudnak. Hiszen nem tudnak válaszolni, mert nincs. Így kell kipörhetni a kártékony embereket.

2024. márc. 21. 06:19
 15/18 anonim ***** válasza:
61%
Általában a vágó súlyra hízott disznó kinézetű emberek kötnek bele abba aki fogyott, vagy fogyni szeretne. Mert ő nem képes tenni azért hogy jobban nézzen ki
2024. márc. 21. 08:39
 16/18 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zöld pipa.

Sajnos ez a kedves rokon is eszméletlen terjedelemmel bír. Eddig is a szeretetét étellel fejezte ki, de most a Facebook főzős csoportjai miatt lájkokért is főz... Hiába cukorbeteg a férje, hiába magas mindkettejük koleszterinje, hiába tud alig mozogni és fáj mindene...

Bánt, hogy mindenki fogyási sikerét lefitymálja: "jaj anyukád modellalkat, neki könnyű a fogyás". Mindig kedvesen, de határozottan elmondom, hogy anyu nehezen fogy, csak nagyon kitartó... Nekem is csak legyint, hogy pikkpakk lefogyok, neki a pajzsmirigye miatt nem megy. Ilyenkor is századjára emlékeztetem, hogy ugyanúgy Hashimotom van, mint neki, csak szedem a gyógyszerem, rendszeresen járok kontrollra és számolom a kalóriákat.

Az eszemmel tudom, hogy csak a maga hitegetése miatt teszi ezeket a megjegyzéseket, csak közben meg picsog a súlya miatt...

2024. márc. 21. 11:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, te is pontosan tudod hogy csak a saját frusztrációját vezeti így le. Ez az ő problémája, nem a tiéd. :) Én nem mondanék neki semmit, csak elnyomnék egy célző jellegű félmosolyt. Neked pedig gratulálok a fogyáshoz! :)
2024. márc. 21. 13:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, mást nem tehetsz. Engem anyám szekált végig mikor fogyóztam, mondta hogy már hova fogyok, nincs semmi mellem, sheggem, tiszta lapos vagyok már stb.. egyszer még push up melltartót is vett nekem :'D Aztán érdekes mód időnként dicsérte az alakom, máskor meg szurkálódott az említett módon. Hát nem könnyítette meg a fogyókúrát, de örülök hogy nem izgattam magam a véleménye miatt. Nekem az edzés adott amúgy elég önbizalmat ahhoz hogy ne foglalkozzak másokkal, láttam és éreztem a változást, egyre tónusosabb, izmosabb lettem, és végre elkezdtem magamnak tetszeni. Ez már 7 éve volt egyébként, 20 kilót fogytam akkor egy év alatt, néhány visszajött de mivel folyamatosan edzek így nem különösebben zavar. Visszatérve tehát, ne mondj semmit, tegyél rá hogy mit mondanak.
2024. márc. 29. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!