Mit lehet arra mondani hogy "hű te fogytál! " vagy hasonló megjegyzésekre?
Figyelt kérdés
Nekem az hogy köszönöm olyan furán hangzik mert nem dicsérte meg az alakomat, nem mondott semmi szépet csak megjegyzett rajtam egy változást. Persze én is mindig azt hogy köszi de hülyének érzem magam olyankor, úgyhogy inkább csak mosolygok. Ti mit szoktatok erre mondani?2018. máj. 8. 14:39
1/6 anonim válasza:
Úgy látod? Elképzelhető/ én nem vettem észre / én is észrevettem / fogyótom... Utána ha megdicsér, azt megköszönöd.
3/6 anonim válasza:
Én erre mindig azt mondom, hogy köszönöm. Bár nemrég már előfordult a "de már ne fogyj többet" megjegyzés is, azt is megköszöntem ;)
4/6 A kérdező kommentje:
#2 ez hatalmas lenne xDD
2018. máj. 8. 15:26
5/6 anonim válasza:
Én egyszer azt mondtam erre hogy “làtom te meg híztál”.
De ha jól rémlik nem vette jó néven a csaj.
6/6 anonim válasza:
Amit gondolsz. Én azt mondanám: "igen". Én sem látok benne megköszönnivalót, úgyhogy nem köszönöm meg, max. ha olyan hangsúllyal, testbeszéddel mondja, hogy láthatóan dícséret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!