Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A korpás kekszhez hasonló...

A korpás kekszhez hasonló "nasikat" tudnátok nekem mondani?

Figyelt kérdés
Valami amit ehetnék iskolában szendvics helyett vagy csak itthon ha megkívánnék valamit. Lehetőleg ne a legdrágább fajtákat. Előre is köszi.

2012. máj. 20. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyeneket ne egyél ha fogyni akarsz.
2012. máj. 20. 18:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Mi baj van a korpás keksszel? Én úgy halottam ilyenkor ilyet szoktak enni..
2012. máj. 20. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
félre vagy informálva.tudod mennyi ezeknek a kcal tartalma? mellesleg tiszta szénhidrát..van amelyiket még cukorral is telenyomják..ezek egészségesnek titulált szemetek : /
2012. máj. 20. 19:59
 4/9 A kérdező kommentje:
:/ oh. és semmiféle "keksz" vagy ilyesmi nincs?:( Mit viszek az iskolába?:D Elég gáz amikor 8órán keresztül a korgó hasamat kell hallgatnia a fél osztálynak :D ...
2012. máj. 20. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
én gyümölcsöt szoktam általában vagy müzliszeletet de abbol is cukormentest:)
2012. máj. 20. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Például vigyél szendvicset. Abból is lehet diétába illőt csinálni.
2012. máj. 20. 21:36
 7/9 A kérdező kommentje:
ma 21:36: adnál nekem ötleteket kérlek?:)
2012. máj. 20. 23:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Rozskenyér, csirke/pulyka sonka, valamilyen sajt, zöldségek.

Otthonra nem igazán van most így hirtelen tippem, gyümölcs vagy zöldség. De eleve az a legjobb, ha az unalomból evésről leszoksz (én is küzdök vele). Ha 2-3 óránként eszel, akkor talán nem annyira jön elő a rágcsálhatnék.

2012. máj. 21. 09:18
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi az ötletet :) naponta kétszer eszem de suliba muszáj ennem és egyszer itthon is, különben tényleg nem lenne energiám semmire :)

bár nekem most azt javasolták, hogy naponta többször egyek keveset, olyat persze ami nem hizlal

2012. máj. 21. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!