Miért mérgesek a szüleim azért, mert fogyókúrázom?
Leszögezném, hogy van miből fogynom.
16 éves lány vagyok, és az elmúlt napokban a szüleim (főleg az anyukám) arrogánsan reagálnak arra, ha nem eszem meg valamit. Mérgesek lesznek, csapkodnak, stb. Már kényszerülök hazudni, hogy igen, megettem a nyolcvanadik nutellás palacsintát is. Próbáltam velük beszélni, gondolhatjátok, mi lett belőle: még nagyobb düh és harag.
Mit tegyek, hogy normálisan viszonyuljanak ahhoz, hogy mit eszem?
Mert az emberek 99%-a még csak azt a szót sem hallotta, hogy "kalória". Semmit sem tud az emberek 99%-a még csak arról sem, hogy mi az, hogy fogyás.. Az van meg nekik, hogy a szénhidrát rossz, ne egyél este 6 után és hasonló baromságok.. Külön tantárgyat vezetnék be ennek és talán nem lenne ennyi elhízott ember Magyarországon..
Semmi közük az
embereknek az életmódváltásodhoz. Te tested, ha te jónak látod, csináld..
#11: Egészen addig, amíg nem arról van szó, hogy az illető halálra fogyókúráztatja magát. A szülők még felelősek egy 16 évesért.
Kedves kérdező, lehet, hogy nem a szüleid felvilágosulatlanok, hanem neked van testképzavarod. Egy embernek nem kell csontváznak kinéznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!