Mi a véleményetek rólam?
16 éves lány vagyok, 166 cm, 57,0 kg. Testzsírszázalékom 26,1. Kézi szorítóerőm 2,3 kg. Fél éve 163 cm és 53 kg voltam, két hete 59 kg.
Fél éve vívok heti kétszer.
Pontosan két hete nem eszem lisztet, és szénhidrátgazdag ételeket, csak gyümölcsöket, zöldségeket, és húsokat. A mérleg szerint 2 kg ment le.
Egy napi étkezésem;
első étkezés: 10: 45, valami gyümölcs(egy alma, vagy egy banán, stb.)
második étkezés; 15:00, mindig más, de sosem több 300 kcal- nál.
harmadik étkezés; 17: 00- 19:00-ig bezárólag bármikor, mindig mást, ami sosem több 500 kcal-nál.
Esténként 9-10 órát alszom.
Tudom, hogy 2 kg nagyon függ attól, hogy mit ettem előtte, vagy hogy elmentem- e a mosdóba mérés előtt. Mivel amikor az 57- et mérték ma, csak egy alma volt a gyomromban (csak a 10:45os étkezés volt meg), nem vagyok benne biztos, hogy zsírból vesztettem.
Szerintetek jól csinálom? És ha nem, mit nem?
Egykori vívóként az a véleményem, hogy össze fogsz esni a páston vagy az edződ kivág a csapatból - jogosan.
Étkezési zavaros vagy.
Az étkezésed egy katasztrófa.
Kiegyensúlyozottan kellene enni: normális mennyiségű reggeli és ebéd, inkább a vacsi lehetne kevesebb, mint a mostani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!