Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok kevés kalóriás...

Tudnátok kevés kalóriás recepteket mondani? Amit akár leis lehet fagyasztani

Figyelt kérdés
Esetleg tudtok aktív, diétás receptes fb csoportot?
2024. márc. 19. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2024. márc. 19. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
Minden keves kalorias csak csinalj kisebb adagot. Ha meg szemre tul kicsi az adag, tegyel melle vagy bele sok zoldseget
2024. márc. 19. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
Ami nekem nagyon bevált, az a mikrós párolt zöldség. Kell egy 1 literes fedeles jénai hozzá, és persze egy mikró. Egy 450 g-os fagyasztott zöldséget (lehet keverék is) belezuttyintasz a tálba, rá fél teáskanál vegeta, 1 ek olaj (ez nagyrészt lent marad a tál alján), összekevered vagy rázod, 15 perc mikrózás és kész. Leírni több idő mint megcsinálni, minden nap szoktam. Csak pár naponként szoktam elmosni a tálat, így kicsit keverednek az ízek. Magában is eheted uzsonnára vagy a nagyobb kalóriatartalmú köretet részben kiváltod. Télen 24 órát kibír nálunk hűtés nélkül (finomabb úgy). A mikrót érdemes egy ronggyal kitörölni, hogy ne kezdjen rozsdásodni.
2024. márc. 19. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Főzelékek joghurttal sűrítve, liszt nélkül. Krémlevesek ugyanígy. De amúgy zsírszegény hús zöldség körettel is nagyok kevés kalóriát tartalmaz. De azért ezek önmagukban nem eléggé laktatóak. A főzelékbe is kell feltét hogy jóllakj vele, a hús-zöldség mellé is kell egy kis szénhidrát....
2024. márc. 19. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Hús és zöldség, ízlésednek megfelelő fűszerezéssel.

" a hús-zöldség mellé kell egy kis szénhidrát" 😂 az megvan, hogy a zöldség is szénhidrát? Egyébként pedig nem " kell" . Egyénfüggő, kinek van rá szüksége és kinek nincs.

2024. márc. 20. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Én olyasmire gondoltam mint mondjuk rizs vagy bulgur. Én így tudok jóllakni, ha szimplán húst és zöldséget eszem, hiába alig van benne kalória, egy óra múlva ehetek újra.
2024. márc. 20. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
6. Ezért írtam, hogy egyénfüggő. Én a sok szénhidráttól az ételben csak éhesebb vagyok. Zsírosabb hússal és zöldségekkel 6 órát is jól vagyok lakva. Ha tennék hozzá rizst/ tesztát meg hasonlókat, már 3 óra múlva kopog a szemem az éhségtől. Gyakran enni meg utálok. A sokszor keveset elterjedt dolog se jön be nekem.
2024. márc. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!