Mennyire megfelelő ez a fajta terv? Ti mit hogyan csináltok?
Sziasztok!
Nagyon baromságot fogok kérdezni.
Heti 3* 30 percet szeretnék futni tudom fogyni nem fogok tőle, meg jobb mintha ülnék otthon.
Kaja részével fogalmam sincs mit kezdjek. Baromi lusta vagyok kalóriát számolni, méricskélni mindent. Nem is szeretnék.
Edzőteremben nőnek mit lehetne még csinálni? Lábtoló gépet láttam hogy van.
Mindenesetre voltam futni fél órát.
Szar, mert lúdtalpam van így elkezdett fájni , meg rossz kedvem is volt így picit többet álltam félre. Vettem másik cipőt. Ma csak egy banánt ettem meg egy joghurtot.
Egyelőre nem eszek amúgyis szar kedvem van szóval lényegtelen. Köszönöm a tanácsokat.
Az, ha nem eszel, csak belassítja az anyagcserét, mert a szervezet túlélő-módba kapcsol, és minden gramm zsírhoz foggal-körömmel kapaszkodik.
Ha lúdtalpad van, és fáj a futás, próbálj meg bringázni vagy görkorcsolyázni! Nekem másfél méretet ment össze a lábam egy évnyi (heti 2 óra) görkorcsolya/ jégkorcsonyázától. (40 és felesről stabil 39re. Három éve volt, azóta nem koriztam, de a lábam maradt ugyanakkora :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!