Egyfolytába éhes vagyok. Lehet,hogy férges vagyok?
Hát akkor ennyi. Lehet hogy csak azért vagy folyton éhes, mert most kezdted, akkor kicsit meg kell szokni, 1-2 hét max. De az is lehet hogy túl keveset eszel, az meg nagyon kontraproduktív fogyás szempontjából. Ha hosszabb távon is folyton éhes vagy, akkor valamit biztosan nem jól csinálsz, akkor kezdj el kicsivel többet enni. Illetve minőségi dolgokat egyél. Sok rost, sok fehérje, lassú felszívódású szénhidrátok.
Kalórát számolsz amúgy? Az nagyon megkönnyíti, hogy jól be tudd lőni az igényedet.
És mik az adataid és hány Kcal-t eszel?
Súly, magasság, nem.
Ez akkor nem olyan rossz, mert a BMR-ed felett van. De ha mondjuk sokat sportolsz, vagy fizikai munkát végzel, akkor lehet hogy túl kevés.
Én 165 centisen, 60 kilóról fogytam napi 1800-2000 Kcal-al. Rengeteg sport mellett persze. Éhen is haltam volna 1500 kalórián... Szóval ez a kalória akkor jó, ha teljesen inaktív vagy, irodai munkát végzel, nem sétálsz, nem srpotolsz, nincs 3 gyereked akiket folyton kergetni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!