Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek az éhség ellen? 9...

Mit tegyek az éhség ellen? 9 hetes vagyok,de egyfolytában éhes,már szemmel láthatóan hiztam

Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 07:27
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg hamarosan elmulik. Nekem volt hasonló, az első 12 héten kb folyamatosan tömtem a fejem, állandóan éhen akartam halni. Répát, almat meg zellert vagdaltam csíkokra és azokat ettem az étkezések között, meg amikor ramtört az enni kell érzés, ittam egy kis vizet vizet, ez néha teljesen megszuntette az éhség érzetet
2023. aug. 11. 07:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Vizet is sokat iszok,aztán meg pisilni 🙂
2023. aug. 11. 08:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyél főtt céklát, kevés kalóriát tartalmaz, eltelít és jó bélműködést eredményez.
2023. aug. 11. 08:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Próbálj egészséges, alacsony kalóriájú nasikat választani (pl. zöldségek).

Valamennyit én is híztam mostanság, de nekem kellett is mert 53 kg voltam terhesség előtt a 170 centimhez.

A másik, amit én most nagyon szeretek, az a házi joghurt. Bekeverek egy nagyobb adagot - görögjoghurt, pár szem gyümi, magvak - és egész nap rájárok, mindig csak egy-két kanállal.

A vízivás is jó ötlet lehet, de azért ne éheztesd magadat. Kell az energia!

10 hkm

2023. aug. 11. 09:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindekinek
2023. aug. 11. 16:15
 6/7 1Léna ***** válasza:

Változatosan, sok nagy rost tartalmú házi főtt ételekkel.

Fözelékek zöldség saláták, magvak, teljes kiörlésű lisztből való tészta félék, zsirszegény tejtermékek.

Ezek hosszabb felszívódásúak, tartósabb a teltségérzet adnak és ellátnak a megfelelő ásványokkal, vitaminokkal amire most nagyobb szükséged van ezért érzed éhesnek magad, de az éhséged nem csillapodik, ha nem kapja meg a szervezeted azt amire szüksége van.

Csökkentsd minimálisra az üdítöket, az édességeket, a finom pékárút és az édes gyümölcsöket

2023. aug. 18. 08:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Hú,pont,hogy a gyümölcsöt meg az édesset kívánom,próbálom vissza tartani magam,de kevés sikerrel
2023. aug. 19. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!