Mit tegyek az éhség ellen? 9 hetes vagyok,de egyfolytában éhes,már szemmel láthatóan hiztam
Próbálj egészséges, alacsony kalóriájú nasikat választani (pl. zöldségek).
Valamennyit én is híztam mostanság, de nekem kellett is mert 53 kg voltam terhesség előtt a 170 centimhez.
A másik, amit én most nagyon szeretek, az a házi joghurt. Bekeverek egy nagyobb adagot - görögjoghurt, pár szem gyümi, magvak - és egész nap rájárok, mindig csak egy-két kanállal.
A vízivás is jó ötlet lehet, de azért ne éheztesd magadat. Kell az energia!
10 hkm
Változatosan, sok nagy rost tartalmú házi főtt ételekkel.
Fözelékek zöldség saláták, magvak, teljes kiörlésű lisztből való tészta félék, zsirszegény tejtermékek.
Ezek hosszabb felszívódásúak, tartósabb a teltségérzet adnak és ellátnak a megfelelő ásványokkal, vitaminokkal amire most nagyobb szükséged van ezért érzed éhesnek magad, de az éhséged nem csillapodik, ha nem kapja meg a szervezeted azt amire szüksége van.
Csökkentsd minimálisra az üdítöket, az édességeket, a finom pékárút és az édes gyümölcsöket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!