9 hetes vagyok, egyik napról a másikra elmúlt a rosszullét, a fejfájás, a fáradtság. Normális? Vagy elhalt a baba?
Ne aggódj, ez teljesen normális.
Rajtam az össze létező tünet kijött terhesség alatt, örültem, amikor volt 1-2 nap "nyugi".
Komolyan, egyik nap szünet nélkül hánytam, aztán 2 napig semmi bajom nem volt, utána kezdődött megint.
Az is lehetséges, hogy ennyivel megúsztad a dolgot.
Egyik barátnőm a terhessége legelején egyszer egy kicsit megszédült, és ennyivel letudta a terhességi tüneteket.
Tünetek jönnek-mennek, változnak, erősödnek-gyengülnek.
Ez olyan mint az időjárás 🤷🏻♀️
Semmi baja a babának!
Amúgy nem rosszból de 11 hetesen minek mész mikor 12 hetesen van az első genetikai ?
Ultrahangra megyek. Így mondta a doki.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Csak mellékesen és infóként: nekem 14 hetesen csinálták a genetikait.
11 hetesen sima UH volt, csak annyit nézett meg a doki, hogy a korábbihoz képest mennyit fejlődött a terhesség, illetve ellenőrizte a méhszájat.
Nálunk szigorúan veszik, Szinte pontosan kell érkezni.
“Fölösleges uh” nincs azt mondták nem tesz jót a babának, nekem pl a szivhangot se mutatta meg…
Ahány ház annyi szokás ezek szerint.
9-es, 8-as vagyok.
Úgy jött ki időben: 8. héten állapították meg a terhességet, 11. héten megnézte, hogy rendben fejlődnek-e, 14.-en genetikai UH. A szívhangokat mind a háromszor meghallgattuk.
Amúgy az UH nem árt sem a babának, sem a mamának.
Nálunk is szigorúan vesznek mindent, és időben kell érkezni.
Nem mindenkinél vannak egyformán az időpontok, nálam még is teljesen időben történt valamennyi vizsgálat, és egyik sem volt felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!