Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Àllandó rosszullét: szédülés,...

Àllandó rosszullét: szédülés, fejfájás, rossz közérzet 146 a vérnyomásom mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok. Taval ősz óta jöttek rám rosszullét “rohamok” szédülés, gyengeség, sokszor nem bírtam felkelni se

Mivel aktívan elkezdtem túrázni, annak tudtam be hogy nem sportoltam eddig és túlterheltem a szervezetem. De január óta nem túráztam, elkezdtem megint szinte napi rendszerességgel rosszul lenni, szédülök, le kell feküdjek, hiába alszok nagyon hamar elfáradok. Szinte mindig édeset kell egyek, az javít a helyzeten

146 a vérnyomásom, mi lehet a baj?

Fogamzásgátlót szedek, ( de a párom nem élvez belém) szóval terhesség kizárva

Viszont a mensim időben megjön, tart négy napig, elmúlik majd az első tabletta bevétele utáni első nap vérzek pár órát és elmúlik. Előző hónapban tapasztaltam ezt először, mert volt egy székelésem , és azt gondoltam h mivel pótoltam a gyógyszert, lehet felborult kicsit a hormonháztartásom

Egyébként 1,5 éve szedem, nem okozott eddig semmilyen tünetet

Mi lehet a baj? Összefüggesben lehet a gyógyszerrel? Kezdek nagyon félni

2021. ápr. 1. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetően autoimmun folyamat. Keresd Kokawecz Katát a fb-on.
2021. ápr. 3. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyen velem is volt, terhesség biztos h nem jöhet szóba??!!

Lehet vashiányod is..

2021. ápr. 3. 21:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Terhesség kizárva, hiszen nem élvez el bennem soha. Amikor egyszer kipróbáltuk, az is két hónapja volt. Nem gondolnám hogy két levél után is tűpontos normális vérzésem lenne ha ez állna fel

Percre pontosan szedem, nincs székelés, nincs kihagyott tabletta. Na meg a vérzésem se jönne meg.

2021. ápr. 3. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Ki kell vizsgáltatnod magad, van-e valamilyen pajzsmirigy problémád.

Elhíztál-e, vagy kórosan sovány vagy-e. Mindkettő oka lehet a pajzsmirigy probléma. Ha alulműködik, akkor hízol, ha túlműködik, nagyon lefogysz. Gyakori a magas vérnyomás, a szívritmus zavar, torokszorulás érzés, nehézlégzés, szédülés, alvás zavarok, menses zavarok.

Futás orvoshoz általános kivizsgálásra.

2021. ápr. 12. 01:15
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es vagyok: a fogamzásgátlók is okozhatnak mindenféle hormonháztartás felborulást. Nem szabad annyiban hagynod.

A barátnőm azért hagyta abba, mert trombózist kapott a fogamzásgátlótól.

2021. ápr. 12. 01:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Az orvos beutalót se ad, mondván az oltások miatt nem ér rá ezzel fogllakozni

Amit megérted de akkor az ember legyen szarul...

2021. ápr. 12. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!