Miért kezdtem el hízni?
*én arra gondoltam, hogy az éjszakai munka nem a természetes bioritmusnak felel meg
ezért több vitamint, ásványianyagot..stb.-t kell magához vennie!!
a fogyókúra mindíg szenvedést okoz az embernek!
Ebben MAJDNEM igazad van. Csak annyiban nem, hogy a jó fogyókúra (ami tul.képpen nem fogyókúra, hanem életmód) nem okoz szenvedést, és eleve több vitamint és ásványi anyagot biztosít, mint a kérdező mostani kajálása.
De ha te is így értetted, teljesen oké.
azzal hogy igy "veded " a gyumolcsot elarultad hogy semmit sem ertesz a dietakhoz...egyen gyumit de reggel mert ha ures a gyomra akkor az erjedesi folyamat nyugodtan vegbe mehet anelkul hogy nyomna es rohasztana a tobbi etelt amit elotte evett...a gyumolcs is megemeli az inzulinszintet es emsztesre kesztet ami plane nem jo ket etkezes kozt...vitaminok? elarulok neked egy nagy titkot; a zoldsegek is tartalmazzak
a vilagon nincs olyan egeszseges es eredmenyes dieta ami megengedi az etkezesek kozti evest legyen az barmi, de ha megsem megy akkor inkabb legyen feherje az amit eszik pl. fott tojasfeherje
meg kene egy kicsit tanulni!!!
napi 5-6 etkezesd kell a fogyashoz nem pedig 3
nagyon remelem hogy nem ebbol keresed a kenyerre valot mert nem akarok rossz lenni de baromira nem ertesz hozza. mar a leg alapvetobb dolgokat sem tudod es megit tanacsokat osztasz ami nem vezet semmi jora
hoppa megint egy megkeseredett duci.
ha ugy fogytal ahogy irtad akkor a foldig er a borod ugy elnyult , hianyod van minden vitaminbol es asvanybol, le van lassulva a metabolizmusod es etelert ordit a szervezeted. valoszinuleg megkonnyeyel minden csokireklamot. A sajat testeden tapasztalod meg hogy mekkora butasagot csinaltal es a rossz hirem az hogy minden kilot maradektalanul vissza fogsz szedni.
:) :) Ez jó! Megkeseredett duci. :) Ez jó, tettszik! Nem éheztem, elhiheted. És nem is lóg a bőröm térdíg. Létezik a világon a SPORT és a MOZGÁS nevű dolog, amivel egy kis odafigyelés mellett nagyon sokmindent el lehet érni.
Egyébként meg..nem vitatkozom Veled, mert nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!