Szerintetek mennyi idő alatt adhatok le 2,5 kg-ot így?
Egy nap koplalas + egy nagyvece, kimegy a viz es mar meg is van 2.5 kg.
Egyebkent ez a szokasos provokativ kerdes, tul sovany vagy, valoszinuleg eveszavaros. Ez egy olyan betegseg, amibe az idiota tinilanyok BELEHALNAK. ERTED?
"Ismerem a testemet"
Aki testképzavaros, az torzan látja a testét, ezért nem ismeri, hanem félreismeri azt.
Komolyan, miért fáj nektek annyira ha valaki csinos szeretne lenni? Igenis jól teszi a kérdező hogy még most elkezd figyelni a súlyára, és nem várja meg míg dagadt disznó lesz... Vagy csak akkor lesz valid a fogyása ha már van rajta vagy 20 kiló felesleg?? Mert ha nem kezd el most odafigyelni rá, bizony az is könnyen megeshet....
Kérdező én megértelek, én is olyan vékony alkat vagyok hogy pár kiló iszonyúan látszik rajtam. Ki kéne számolni az alapanyagcseréd (bmr), de saccra olyan 1300-1400 lehet. Vannak erre kalkulátorok a neten. Ennél semmiképp ne egyél kevesebbet. Attól függ mennyit kéne enned a fogyáshoz hogy mennyit mozogsz. Ez a 2,5 kg hamar le tud menni, kb 1,5 hónap.
8-as vagyok. Örülök ha segíthettem, a többiek meg majd jól lepontoznak, de annyi baj legyen. :)
Én amúgy rengeteget mozgok, így 165 centisen, már csak 55 kilósan kb 1900-2000 Kcal-al fogyok. Szóval mindenképp számold ki pontosan, mert valószínű hogy az 1300-1400 is nagyon kevés lesz, és azzal többet ártassz mint használsz.
Ez egy tök jó kalkulátor, azt is részletesen meg tudod adni hogy mennyit edzel, ha sportolsz, érdemes ezt használni: [link]
Ha nem sportolsz, akkor ez is elég, de azért lődd be az aktivitási szinted: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!