Miért szédülök ha 161 centihez és 45 kghoz 1400 kalóriát eszek?
Figyelt kérdés
Csak 2 kg-t szeretnék fogyni és más alapból ennyit eszik, én miért nem vagyok jól? A kalkulátorok azt írják súlytartáshoz 1640 kéne...
17l
febr. 24. 17:56
21/28 A kérdező kommentje:
38 kgról indultam anorexiából de utálom ahogy most kinézek,hányingerem van a combjaimtól... Pszichológus,senki nem segít
febr. 27. 19:31
22/28 anonim válasza:
Hagyod, hogy segítsen? Jársz egyáltalán pszichológushoz? És ha igen, együttműködő vagy vele? Neki is elmondod, hogy mit gondolsz a jelenlegi testedről?
23/28 Metionin válasza:
21. Még mindig kőkeményen beteg vagy, sajnos van akinek egész életében küzdenie kell ezzel. A környezeted mennyire segítőkész, voltál már pl. bentfekvős kezelésen vagy ilyesmi? A sima pszichológus nem mindig elég.
24/28 anonim válasza:
Akármit látsz is a szemeddel - mi nem tudjuk elképzelni az anorexiát, hogy valakit megcsal a szeme, és mást lát, mint ami a tény, de akkor legalább józan paraszti ésszel fogd fel, hogy 45 kilósan teljesen kizárt a vastag comb. Ha tovább fogysz, akkor teljesen konkrétan meghalsz. Nem te lennél az első ilyen.
26/28 A kérdező kommentje:
Járok suliba, bent fekvős nem voltam csak járóbeteg és már amióta nem 38 kg vagyok konkrétan elengedték a kezem,2 havonta kell csak járnom ... Most kezdtem még a 2 havi kontroll mellé az 5.pszichológushoz járni... Az előző lemondott rólam, azoknak akiknél előtte voltam nem tudtam elfogadni a segítségüket ...
febr. 27. 20:33
27/28 anonim válasza:
"konkrétan elengedték a kezem,2 havonta kell csak járnom"
Nem elengedték a kezed, hanem örülhetsz, hogy nem vagy fekvőbeteg. Az jó jel, azt jelenti, hogy annyira azért nem nagy a baj, bíznak benne, hogy egyedül is tudsz vigyázni magadra. Vigyázz is tényleg, és járjál vissza rendszeresen a kontrollokra.
28/28 anonim válasza:
Azért jó lenne, ha végre át tudnád magad adni a pszichológus segítségének, mert azért van, hogy segítsen neked egészségessé válni. A fogyási szándékról pedig most itt nekünk szent fogadalmat téve tegyél le, és étkezz normálisan, kalóriaszámlálás nélkül. Az válik a javadra. A pszichológusnak pedig mondd el, ami a szívedet nyomja, mert az neked jól esik, és még valami megoldásra is juthattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!