Az baj ha mindennap megeszek egy tábla csokit? Egészségesen érkezem viszont mindennap meg kell egyek egy táblával, másképp rosszul vagyok leesik a cukrom,szédülök stb.
Ezek csak kifogások. A függők mind azt mondják hogy rosszul vannak, majd meghalnak anyag nélkül, és lényegében ez így is van, rosszul vannak ha rászoktak, majd megpróbálják megvonni.
A legtöbb ember ezért nem is tud leszokni, vagy pl lefogyni.
Tudom mit beszélek, masszív cukorfüggő voltam évekkel ezelőtt, az életmódváltásom elején leredukáltam havi 1 alkalomra az édességeket. Ha esik, ha fúj, ha ünnep van, ha szülinap, akármi, akkor is tartom magam hozzà.
Éjszakákat, nappalokat sírtam végig annyira kínkódtam, szédültem, fájt a fejem, néha remegett a kezem , rossz volt a közérzetem satöbbi, hosszú ideig elvonási tüneteim voltak, aztán hetek után enyhült, hónapok alatt pedig elmúlt. Azóta simán elvagyok egyik hónaptól a másikig cukros édességek nélkül.
Igen, baj. 3-4 kockával nem lenne baj, de ez így rengeteg. Benne van a teljes napi cukoradagod kétszerese. Szoval azon kívül se édesség, se gyümölcs nem szabadna.
Ez így egészségtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!