Az baj ha mindennap megeszek egy tábla csokit? Egészségesen érkezem viszont mindennap meg kell egyek egy táblával, másképp rosszul vagyok leesik a cukrom,szédülök stb.
Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 21:29
11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy ez érdekes hogy mindenki nagyon elitéli a cukorfogyasztást, viszont abba is bele kell gondolni hogy már lassan semmi sem egészséges,az áruházakban lévő zöldség, gyümölcs is tele van mindenféle vegyszerrel,a húsokról ne is beszéljünk egyszer volt is valami balhé hogy valamelyik áruházban hipóval mosták a csirkemellet,ha jól emlékszem az Auchan a. Aztán ott vannak a cukormentes élelmiszerek,amik általában szukralózt és aceszulfám k-át tartalmaznak,ezek rákkeltő édesítőszerek.
2022. okt. 8. 13:25
12/17 anonim válasza:
Ember, napi 1 tabla csokit eszel, nem a zöldségek vitakintartalma miatt kéne aggódnod... ettől szarabb etrended nehezen lehetne.
13/17 A kérdező kommentje:
Na 12-es, mintha anyámat hallottam volna,ő is mindig ezt fújja nekem.
2022. okt. 8. 14:39
16/17 anonim válasza:
Sztem ideje lenne meglátogatni egy orvost. De minimum párszor vércukrot mérni.
17/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy érdekel e bárkit is, viszont a kérdés kiírása óta híztam 5 kg-ot,mert az 1 tábla csokiból már 1 nem egy tábla csoki lett,szóval most fogyókúrázok.
2022. okt. 30. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!