Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hétköznap szigorú étrend, de...

Hétköznap szigorú étrend, de hétvégén nem. Van aki fogyott így?

Figyelt kérdés
olvastam, hogy lehet úgy fogyni, hogy hétköznap keveset és egészségesen eszik az ember (gyümölcsök, saláták, fehérje, szénhidrát és zsír alig) viszont hétvégén elfelejti ezeket, nyugodtan megenged magának egy zacskó chipset, de azért hétvégén sem tömi magát egész nap.. én kb 5 kg-ot szeretnék fogyni, így lehetséges? és kb mennyi idő alatt? most 64.5 vagyok
2010. okt. 24. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
27%

De jó ezt olvasni :D Én mindig így vagyok, suli miatt nem is tudnék sokat enni, és amit eszek az is fogyis :)

173/54 vagyok :)

17/L

2010. okt. 24. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

első: gebe vagy, hízz némi izmot magadra, úgy 8-10 kg-ot

kérdező: sportolni is lehet és akkor ehetsz rendesen

2010. okt. 24. 21:25
 3/7 anonim válasza:

szerintem igen , de csak mértékkel mert kárba vész az amit hétköznap leadsz :)

kül. az elsö téll gebe :s..én 168/57 fogynom kéne.. XD

2010. okt. 24. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:

én is 173 cm vagyok, de 69 kg, de 60 alá nem akarok menni...

amúgy szerintem ha ezt hétvégére időzíted, akkor inkább délelőtt dőzsölj, mint délután...

2010. okt. 24. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért, a chips csak hétközben egészségtelen? Ezt nem tudtam. :)
2010. okt. 25. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Nme az volt a kérdés, hogy egészségtele-e, hanem ,hogy lehet-e így fogyni. Igen, lehet. Szülés után én is így fogytam le. 20 kg-t szedtem föl és 4 hónappal a szülés után mert fürdőruhás programokat csináltunk, a régi volt az alakom. Mondjuk én sose voltam egy hízásra hajlamos fajta. És szülés után heti 5 napot sportoltam.
2010. okt. 25. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Szóval 4 hónappal a szülés után adtam le a túlsúlyt és ekkor már fürdőruhás programokat csináltunk.
2010. okt. 25. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!