Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom?

Mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés
[link]
febr. 3. 15:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

"a kg önmagában nem releváns"

Nyilván releváns, mert akkor tudnánk pontosabb számot mondani. Így megbecsülhetetlen, úgyhogy nem vagy előrébb a válaszokkal. Illetve semmilyen izom nincs rajtad, pláne nem sok. A versenysport nem izmosít, hacsak nem testépítő voltál, de ez se a mondataid, se a fotód alapján nem valószínű. Mit sportoltál és mikor?

febr. 3. 16:48
 12/24 anonim ***** válasza:
Jó alkati adottságaid vannak(nyilván látszik, hogy túlsúlyos vagy, de kerek a feneked, szép a bőröd stb). Ne itt várj választ, kezdj el diétázni, és úgyis megfogod látni, hogy mennyit kell fogynod. Én pl mikor elkezdtem diétázni, úgy voltam vele, hogy csak 7 kg-ot szeretnék fogyni, aztán mikor leadni fogytam még 5 kg-ot, mert nem voltam magammal megelégedve. Meg ez nyilván relatív, ha pl valaki itt azt írja neked, hogy fogyj 20 kg-ot, és te leadsz 15-öt, és mondjuk meg leszel magaddal elégedve, akkor nyilván nem fogsz többet fogyni, azért mert a gyakorin valaki ezt írta, de ez fordítva is igaz, ha pl azt írják, hogy 10-et, és te úgy még nem leszel megelégedve magaddal, akkor értelemszerűen többet fogsz fogyni.
febr. 3. 17:37
 13/24 anonim ***** válasza:
*leadtam
febr. 3. 17:40
 14/24 anonim ***** válasza:
2%
Úgy 40 kg-t lazán
febr. 3. 18:10
 15/24 anonim ***** válasza:
65%
Max egy tízest. Szerintem is jó alkatod van.
febr. 3. 19:00
 16/24 anonim ***** válasza:
54%
Én így kép alapján 8-10 kg-t mondanék.
febr. 3. 19:47
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell leírni a kilót, felesleges. Mindenkin máshogy oszlik el a súly és nem számok alapján kellene megítélni a dolgokat. A tükör mondja meg.

Kérdező: Első ránézésre 15-20kg-ot mondanék, de nyilván attól függ, hogy mi a cél.

febr. 3. 19:51
 18/24 A kérdező kommentje:

76kg vagyok

Azért a 40 tulzas lenne. Eloszor becelzok tizet

febr. 7. 09:18
 19/24 anonim ***** válasza:

76kg, és így nézel ki? Biztos nem 86 lenne a valós tömeg?

Célozz be inkább 30-at, és ha a felét eléred megvan az aláírás, mehetsz vizsgázni.

febr. 7. 16:58
 20/24 A kérdező kommentje:

Voltam 89 is

[link]

Ez messze nem annyi. Semmi okom hazudni egy anonim oldalon.

febr. 7. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!