Egy egész korpás zsemlét fogyásom során ehetek-e uzsonnára? Felvágottal, füstölt sajttal és zöldségekkel? Nemlenne sok grammba a zsemle ha egy db -ot eszek?
Teljesen attól függ hogy a nap többi részében mit eszel és mennyit. Illetve nyilván a mérteeidtől és a szükségletedtől.
Egyébként ez egy nagyon jó és tápanyagdús ételnek hangzik tehát én mindenképpen támogatom hogy ez legyen az uzsonnád.
A napi összkalóriabevitel számít. Nem egy élelmiszer fog hízást okozni, hanem ha tartósan átléped a napi kalóriakeretet. Olvasd el ezt a cikket, különben lesznek problémáid:
szerinted egy korpás zsömle fogja megakadályozni a fogyásod??
ha a kérdés komoly akkor a fogyásod és az életmód váltásod is meg van nehezítve a tudatlanság miatt sajna
Ne írj privát úzneteket mert rendkívül idegesítő. Ha kérdésed van tedd fel.
A válasz pedig: tölts le egy kalóriaszámlálo applikációt. Állítsd be az adataid. Állítsd be a céljaid.
Számold ki a kalóriaszükségletet egy BMR kalkulátorral. A bmr értéket szorozd meg 1.2vel ha nem edzel semmit es annyi lesz. Azt állítsd be a kaloriaerteket az applikacioba. Táplálj be mindent az applikációba amit megettél. Ki fogja írni hogy elérted e a kereted.
De ezt már tavaly szeptemberben sokkal részletesebben leírtam egy kérdésedre adott válaszban. Ha azóta nem csinálod akkor nem tudom hogyan akarsz bármit elérni.
Nem, nem egy korpás zsömlétől hízol. De ha megeszel 3 nutellás fánkot és amellé egy korpás zsömlét akkor nagy eséllyel
#5 xd
Igy nem sem ertem
Konkretam beirja a kaloriaszamlaloba es kiadja jo e neki uszonnara.
Számold ki! Pont ugyanannyira tudjuk kiszámolni mi neked mint te magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!