Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az hogy lehetséges hogy...

Az hogy lehetséges hogy egyáltalán nem nyúlt meg a bőröm? Többi lent?

Figyelt kérdés
Huszonéves fiatal nő vagyok(ezt azért írom le, mert ilyen helyzetben sokat számít), rendszeresen edzek, viszont az utóbbi időben nagyon sokat híztam. Amit le is adtam, 23 kg-ról van szó, ami azért nem kevés, és egyáltalán nem nyúlt meg a bőröm hálistennek, amúgy még életemben nem adtam le ennyit(nem is volt rá szükség), örülök hogy nem ereszkedtem, viszont kíváncsi vagyok, hogy hány kg leadása után nyúlik meg a bőr(tudom hogy egyénfüggő, de most pl tapasztalatokat is szívesen meghallgatok).

jan. 10. 05:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Szerencséd van a genetikáddal is, én tizenévesen híztam, fogytam, úgy nézek ki, mint aki 5 gyereket szült stria, csúnya bőr stb 😂🤦🏻
jan. 10. 16:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy bőrgyógyászt, hogy létezik-e olyan műszeres mérés, amivel az ilyen bőr megnyúlást megbízhatóan lehetne detektálni, mérni. Én csak annyit tudok, hogy a bőrben levő rugalmas rostok csak egy bizonyos kisfokú megnyúlás esetén tudják megtartani a bőr rugalmasságát, mert egy adott megnyúlás esetén már "elszakadnak".
jan. 10. 19:11
 13/17 A kérdező kommentje:
# 6 és fél hónap alatt fogytam le. #10 én pont azért mondtam le az édes ízről, mert édességfüggő voltam, pl simán megettem 2 óriás Milkát, vagy egy nagy tálca süteményt, szóval nekem muszáj volt lemondani róla. De mostanában elég gyakran eszem proteinpudingot, az nekem még belefér, de az ilyen cukormentes édességeket továbbra is hanyagolom.
jan. 10. 21:31
 14/17 anonim ***** válasza:

23kg az ilyesmihez nem sok. ( Nem a munkádat becsülöm le, csak azt írom, hogy a bőr megmaradásához inkább már illyen 40-50kg vagy efeletti mínusz " kell".

Én 106ot fogytam, de nekem sem maradt extrém sok bőr. Csak itt ott. Annyira nem zavar a mertéke, hogy megműttessem.

Meg amúgy is genetika, és hogy milyen körülmények voltak a fogyásnàl. Én lassan fogytam, folyamatosan kollagént szedtem, sportoltam, mozogtam, mozgok, és kentem is a bőrömet. Így kevés maradékkal megúsztam. Felöltözve a kutya sem mondja meg, hogy valaha elhízott voltam aki nem ismer 5 évvel ezelőttről.

jan. 10. 21:50
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 az nem semmi. Nekem ezt a 23 kg-ot is nagyon nehéz volt leadni, sokszor hihetetlenül elegem volt. Azért belegondolva, hogy te több mint négyszer annyit fogytál, én biztos kikészültem volna. Meg ugye elég sok videó van Tik Tok-on, hogy emberek 60-70 kilókat fogynak, hát én nem biztos hogy végig tudnám csinálni. Szóval nagy szerencse, hogy "időben" észbekaptam.
jan. 10. 21:58
 16/17 Senior Séf ***** válasza:
Az sem mindegy, milyen magas vagy.
jan. 11. 12:07
 17/17 anonim ***** válasza:
10-es normális diétában mindent ehetsz. Miért kellene bármit megvonni?
jan. 12. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!