Elképzelhető, hogy létezik olyan extrém túlsúlyos nő,aki megunta a fogyókúrázást,s elfogadta magát kövéren?
Anyukám. 130kg 160 cm
Boldog. Fogyni néha akar de nem tesz semmit szoval igazan nem is akar.
A térdei tropán, visszaofrdithatatlan porckopas. 1kmnel tobbet nem tud.menni. A suly leadasa meg a biciklizes segitene de hiaba. Ugy csinal mintha semmi nem tortenne es turi a fajdalmakat
11
Hát ez nem hangzik boldogságnak....
#12 ez az ahogy én látom
Ő a legéletvidámabb nő akivel az ember találkozhat. Boldog család, férj, imádja a munkáját, imádja a hobbiját. Mindennel kapcsolatban boldog ami fontos neki. A fentiek neki nem fontosak
A már említett exem is boldog volt velem.Nem a súlyával foglalkozott állandóan,megpróbálta elengedni ezt a problémáját.Nyilván voltak percei,amikor gondot okozott neki,de nem rágódott rajta állandóan.
Én is segítettem neki ebben,hiszen így szerettem.
Egy ideig lehet boldog persze, de az egészségügyi problemák elő fognak jönni.
Én is voltam boldog kövéren is. 125 kilósan jött a nagy szerelem, akkor jöttem össze a férjemmel, 1,5 év múlva 150kilósan hozzá is mentem, összeházasodtunk, éltük az életünket, közben teltek az évek, és arra eszmèltem, hogy egyre jobban fáj mindenem, beteg is lettem,( anyagcserezavar, és hormonproblémák), és már éjszakánként fulladtam is. Ekkor álltam mérlegre, mikor leesett, hogy tovább hízhattam és ezért vagyok rosszul. Már 170kg voltam. Hát dönteni kellett.
5 év telt el, lefogytam, 64kg vagyok és boldogabb mint valaha:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!