Erre való étrendkiegészítő létezik?
A munkám során nincs lehetőségem rendszeresen enni, sokszor a pisiszünetnek is örülök. Nincs tervezhető evésszünet, ahova a kisétkezéseket beszuszakolhatnám, így két étkezés között gyakran nagyon megéhezek. A munkaterületre nem vihetek még egy marék mandulát se, innivalót se.
Reggel 6:30 és 6:50 között eszek először, utána valamikor 12 és 13 között, majd 17 körül.
Van erre valami étrend kiegészítő, ami segítene a vércukoringadozáson?
Pihenőnapon napi 5-ször eszek.
Minden fejben dől el. Napi 3-szori étkezés bőven elég. Akkor egyél kiadósan. Hagyd a szervezet pihenni is, úgyhogy teljesen feleslegesek azok a nasik, amiket te hiányolsz.
Az viszont hogy létezik, hogy még innivalót se vihetsz be? Nem adtak ott valami kulcsot? Folyadékkal el tudnád telíteni a gyomrod.
Ha tele eszed magad reggelikor és ebédkor, nem igaz, hogy nem lehet kibírni a következő szünetig.
6 órát kaja nélkül ki lehet bírni simán, egyenletes vérrcukorszinttel együtt.
Mondom, minden fejben dől el! Próbáld ki, nincs mit veszítened!
3, meg ne magyarázd már hogy ez jó!
Nem véletlenül kell IR, gdm...stb. esetén is ötször keveset enni, mert ez járul hozzá az egészséges inzulin- és vércukorszinthez.
Egészséges embereknek ugyaezt kellene követni.
Ha a kérdező egyértelműen érzi a vércukorszint esés okozta hatásokat, akkor nem fog "fejben eldőlni", hanem változtatni kell.
A kérdező odaírta, hogy van egészségügyi betegsége? Nem.
Te is ahelyett, hogy neki írtál volna valami hasznosat, nekem jössz okoskodni.
Tudod, leszarom, hogy ő majd éhen hal, de ki nem akarja próbálni, amit írtam. Nekem bevált. Napi 3-szor eszem, makk egészséges vagyok és nem kopog a szemem az éhségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!